Полицајaц иде у затвор јер је узео мито да би прикрио лечење љубавних проблема астролошким методама

0
МУП, школама

МУП (фото: Фејсбук)

Полицајац из Новог Сада осуђен је на три године затвора због примања мита од 3.000 евра како не би писао кривичну пријаву за превару за наводно “лечење љубавних проблема астролошким методама”.

Посебно одељење Вишег суда у Новом Саду полицајцу Д. З. је изрекло и меру безбедности забране вршења позива полицијског службеника од три године, након одслужења затворске казне, саопштено је из тог суда.



Д. З. је осуђен јер је као полицијац Одељења криминалистичке полиције у Новом Саду посредно и непосредно од П. М. из Бачке Паланке, против кога се водио кривични поступак због кривичног дела превара, захтевао поклон за себе у износу од 3.000 евра.

Новац је, како је саопштио суд, тражио да не би поднео кривичну пријаву против Н. Д. невенчане супруге П. М., већ само против њега, као и да не би вршио даље провере у погледу података о пост-нет упутницама већег броја оштећених особа на којима је прималац новца Н. Д., за наводно “лечење љубавних проблема астролошким методама”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово је првостепена пресуда на коју одбрана и тужилаштво имају право жалбе Апелационом суду у Новом Саду.



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *