Непознато из тајних архива: Немци су имали Супер-војнике у специјалним батаљонима

Адолф Хитлер је, тајној организацији Аненербе, дао задатак да, уз помоц́ мистичног “вишег знања” створи супер-човека, “правог Аријевца”. Требало је да буде необично јак и издржљив, да може са лакоћом да поднесе војне тешкоц́е.
Други светски рат омогуц́ио је фашистима да спроводе експерименте над ратним заробљеницима и логорашима.

Сви они били су изложени генетским и физиолошким ефектима. Заробљеници у логорима били су изложени неподношљивој вруц́ини и ужасној хладноц́и, разним отровима и психотропним лековима.

Присталице „тајног знања“ желеле су да „реплицирају праве Аријевце“ из СС елите, која је обухватала припаднике такозваних витешких одреда. Такође су били изложени различитим мерама утицаја, укључујуц́и и верско-мистичне.

Поред Аненербе, обука таквог особља спроведена је на Институту за расне студије, где су примењена знања стечена на Тибету, како би се научило како да стимулишу мозак.

Према оскудним подацима у архивским списима, од ових војника који су прошли специјалну обуку створени су строго класификовани специјални СС батаљони, који су били потчињени самом Химлеру.Такви батаљони (1941. није их било више од 20-30, сваки са по 500-1000 супер-војника) деловали су на местима најтежих борби.

Можда је то разлог због чега су немачке трупе напредовале с мање жртава и кретале се тако ефикасно. Они су били специјални СС батаљони.

Одгајање „правих Аријеваца“, уз помоц́ усмерене селекције, извршено је у дечјим домовима Лебенсборн. Тамо су одгајана деца посебно одабраних парова и она пронађена на окупираним територијама, али увек у складу са аријевским стандардима – само око 20 хиљада.

Након тога, многи од њих су се одликовали добрим физичким или менталним развојем, али њихови очеви су идентификовани само у три случаја.

То су били официри специјалних батаљона СС-а, што указује на успешан пренос квалитета које су стекли наслеђивањем.Wебтрибуне.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.