Шта прећуткују мушкарци?

0

(Фото: Depositphotos)

Иако су увек отворени за одговоре на бројна питања, мушкарци неке ствари успевају да задрже само за себе. Строго пазе да о неким темама никада не говоре. Психолози указују на мушке најосетљивије тачке које крију као змија ноге, а никада не би признали да им сметају.

* Уколико су еманциповани, увек се изјашњавају да су за једнакост полова. У пракси то, међутим, изгледа потпуно другачије. Ако њихова супруга или девојка зарађује више, осећају се узнемирено и инфериорно. Због умишљене “угрожености”, овакве везе завршавају крахом, а да мушкарац ни тада није спреман искрено да призна због чега је дошло до бродолома.




* Попут жена, и мушкарци крију своје недостатке. Иако би требало да буду сигурни у свој изглед чак и када он није савршен, у реалном животу није тако. За мушко самопоуздање, расположење и осећај да могу да освоје свет, довољан је искрен комплимент партнерке. Те реченице су боља потврда њиховог изгледа него одраз у огледалу.

* Мада то нерадо признају, мушкарци воле када у упознавању и слању емотивних искрица жена преузима иницијативу. Углавном размишљају како морају да раде “сав посао”, док жена остаје пасивна. Држећи се слогана да уствари жена увек бира, плаше се да не буду одбијени, јер такву врсту пораза себи тешко праштају.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

* И мушкарци имају свој савршен секси сценарио. Партнерки га никад не би открили, јер је далеко екстремнији и експлицитнији него што то уме да смисли женски мозак. О њему ће, можда, проговорити ако партнерка буде довољно тактична, па је пусти у свој сексуални свет фантазија.

Прочитајте још:  Рижото са тиквицама и сланином



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *