Ова жена пије људску крв: ‘Ја сам вампир стар шест векова!’

0

Лилитх Вампyре (27) из Лондона избјегава изравно сунце и сунчеву свјетлост те тврди да највише енергије има током ноћи. Њезина очараност вампирима започела је још док је била девојчица па је почела да гледа филмове и чита књиге о вампирима.

“Прво сам упознала овакав живот када сам погледала Дракулу и тада су ме очарала ова мистична бића. Вољела сам све што је било повезано с вампирима, а то ми је помогла да пронађем и друге људе попут себе”, испричала је.



Вјерује да је с 18 година постала вампир, али тада то још није у потпуности знала. Сада је схватила свој “стварни” живот па се у складу с њим почела и понашати. Она не изгледа само као вампир из разних књига и филмова него је признала да пије људску крв. Открива како крв добива од особе која размишља исто, као и то да та особа никада није у опасности као у филмовима.

“Први сам пут кушала људску крв из знатижеље. Имала је укус жељеза и бакра. Но укус је различит код сваког. Направимо рез на непримјетном дијелу тијела и отуда добивамо крв. То су углавном моји пријатељи или људи које сам упознала кроз свој животни стил. Не треба ми велика количина крви, све је заправо у самом чину, врло је интимно”, истиче Лилитх.



Дневно.хр

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.