Ова жена пије људску крв: ‘Ја сам вампир стар шест векова!’

0

Лилитх Вампyре (27) из Лондона избјегава изравно сунце и сунчеву свјетлост те тврди да највише енергије има током ноћи. Њезина очараност вампирима започела је још док је била девојчица па је почела да гледа филмове и чита књиге о вампирима.

“Прво сам упознала овакав живот када сам погледала Дракулу и тада су ме очарала ова мистична бића. Вољела сам све што је било повезано с вампирима, а то ми је помогла да пронађем и друге људе попут себе”, испричала је.



Вјерује да је с 18 година постала вампир, али тада то још није у потпуности знала. Сада је схватила свој “стварни” живот па се у складу с њим почела и понашати. Она не изгледа само као вампир из разних књига и филмова него је признала да пије људску крв. Открива како крв добива од особе која размишља исто, као и то да та особа никада није у опасности као у филмовима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Први сам пут кушала људску крв из знатижеље. Имала је укус жељеза и бакра. Но укус је различит код сваког. Направимо рез на непримјетном дијелу тијела и отуда добивамо крв. То су углавном моји пријатељи или људи које сам упознала кроз свој животни стил. Не треба ми велика количина крви, све је заправо у самом чину, врло је интимно”, истиче Лилитх.



Дневно.хр

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *