ПАО ДОГОВОР СИРИЈЕ И ИРАНА, ЗАПОЧЕЋЕ АКЦИЈУ ДА ОЧИСТЕ ЗЕМЉУ ОД АМЕРИКЕ: Политички и војни експерт је сигуран да се закувало!

(Фото: Танјуг/AP Photo)

Сиријски политички и војни експерт Ала Ал-Асфари рекао је да наредни период можемо бити сведоци сиријске и иранске ескалације против Сједињених Држава у Сирији.

Ал-Асфари је рекао у недељу да посета заповедника иранских снага Кудс-а Исмаила Ганија сиријском граду Албукамалу указује на долазак нове ескалације.

Ал-Асфари је рекао да је „посета команданта снага Кудса Сирији дошла на захтев Техерана“, напомињући да је Дамаск пристао да прими иранског команданта.

Сиријски стручњак је наставио: „Посета иранског заповедника снага Кудса Сирији израз је иранске подршке Сирији у њеном рату против терористичке организације ИД (Исламска Држава), која је сломила леђа на сиријским територијама, упркос подршци Америке и Израела. “Ал-Асфари је истакао да су одмах након посете израелске ваздухопловне снаге брзо бомбардовале места која припадају Сиријској арапској војсци (САА) у Деир ел Зору.

Ирански медији у суботу навече објавили су слику иранског заповедника током његове посете сиријском граду Албукамалу.

„На основу чињенице да САД и ционистички (јеврејски) ентитет стоје иза ИД-а, могуће је са сигурношћу рећи да њихове завере нису готове“, рекао је Гани, а преноси Иранска новинска агенција Тасним.

Гани је потврдио да ће „завршити марш мученика и генерала Касема Солејманија.

Заповједник иранских снага Кудс нагласио је да смо „ми љубитељи борбе и наш морал је разлог за неуспех Америке и Израела и уклањање остатака Ислмаксе Државе.“Pravda

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.