УЖИВО: Скупштина опет обезбеђена, на уласку велики кордон полиције! (ФОТО)

1
Протест испред скупштине (Фото: Локи Демитревски / Васељенска )

Раније током вечери бројни портали и грађани са лица места јавили су да су у Скупштину провалили поједини протестанти, испоставило се да је реч о појединачним инцидентима и то управо људи познатим по таквим стварима.

Конкретно на једном од снимака види се С.Р. особа која се лажно представља и која редовно свакој власти служи у сврху разбијања протеста или изазивања инцидената у случају мирних протеста.

Не сумњиво је да је међу лицима која су и ушла у скупштину било људи који заиста желе промене, али се да друге стране поставља питање : Шта даље? И ко је уопште у скупштини, односно да ли је скупштина право место на које протестанти треба да покуцају?!

У овом тренутку репортер Васељенске са лица места јавља да је испред Скупштине окупљен велики број грађана, преко десет хиљада који извикују : „Вучићу лопове“ и бројне друге пароле уперене против овог корумпираног система.

УЖИВО: Скупштина опет обезбеђена, на уласку велики кордон полиције! (ФОТО)
Протест испред скупштине (Фото: Локи Демитревски / Васељенска )

УЖИВО: Скупштина опет обезбеђена, на уласку велики кордон полиције! (ФОТО) УЖИВО: Скупштина опет обезбеђена, на уласку велики кордон полиције! (ФОТО)

На вратима скупштине постављен је кордон полиције.

Васељенска ТВ1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.