УЖИВО: Скупштина опет обезбеђена, на уласку велики кордон полиције! (ФОТО)

1

Протест испред скупштине (Фото: Локи Демитревски / Васељенска )

Раније током вечери бројни портали и грађани са лица места јавили су да су у Скупштину провалили поједини протестанти, испоставило се да је реч о појединачним инцидентима и то управо људи познатим по таквим стварима.

Конкретно на једном од снимака види се С.Р. особа која се лажно представља и која редовно свакој власти служи у сврху разбијања протеста или изазивања инцидената у случају мирних протеста.

Не сумњиво је да је међу лицима која су и ушла у скупштину било људи који заиста желе промене, али се да друге стране поставља питање : Шта даље? И ко је уопште у скупштини, односно да ли је скупштина право место на које протестанти треба да покуцају?!

У овом тренутку репортер Васељенске са лица места јавља да је испред Скупштине окупљен велики број грађана, преко десет хиљада који извикују : “Вучићу лопове” и бројне друге пароле уперене против овог корумпираног система.

Протест испред скупштине (Фото: Локи Демитревски / Васељенска )

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На вратима скупштине постављен је кордон полиције.

Васељенска ТВ



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *