Брајовић: Нико из црногорске опозиције Милу Ђукановићу не сме дати гаранције за слободу и стечени капитал

0

Је ли стварно мислите, господо министри на челу са господином Душком Марковићем, да ћете проћи некажњено за ваша злођела и ширење мржње широм Црне Горе?

Је ли мислите да ћете наћи дил са појединим опозиционим лидерима, па ви њима власт или дио власти, а они вама слободу и гаранције за стечени капитал? Не би ме изненадило од појединих такозваних опозиционих лидера да тако и буде. Kад нема већине са Бошњацима, има нас, кад нема Албанаца, наравно, опет има нас, вјерних опозиционара. Kо рачуна на њих гори је од њих самих.

Рачунајте господо, и једни и други, неће вам опростити ђеца затвараних, понижаваних, омаловажаваних родитеља. Одзвањаће Црном Гором, у главама свих нас, ко има бар мало људскости, части и храбрости ријечи ђетета мајци: „Ни метар, мајко, ни метар назад… волим те.“
Одзвањаће док год за то и слична ђела кривац не буде одговарао. Неће вам опростити родитељи хапшења и пребијања њихове ђеце. Неће вам опростити породице убијених новинара, инспектора и многих других чија убиства до данас нијесу расвијетљена. Неће вам опростити часни људи који су пребијани и затварани по вашем наређењу.

Неће вам опростити интелект Црне Горе: доктори, професори, инжењери, правници, економисти, студенти….

Неће вам опростити грађани Црне Горе којима сте кожу одрали, а ми вам због мира у кући све то до данас дозвољавали, а све у нади да нам кости нећете дирати. Али, ви сте превазишли и властиту злобу па нам сад кости пендрецима ломите. Изгледа да вам није било довољно што сте нас довели на руб пропасти и сиромаштва.

Неће вам опростити онај у кога не вјерујете, а сваки нормалан човјек се њему моли и за своје гријехе тражи опрост. Ви без памети ударисте на њега и све његово што је свето. Неће вам опростити ОН. Неће вам опростити БОГ.
Не жалим вас, жалим ваше потомство јер само ријетки не знају да Бог ријетко удара починиоце злих ђела већ удара тамо гђе починиоца највише боли, а то је његово потомство. Што се тиче појединих опозиционих лидера и њиховог опроста вама за ђела која чинисте свих ових деценија, на њих не рачунајте. Ово је задњи тренутак за тзв. опозицију да се уздигне или да заједно са вама у политичком брлогу нестане.

Доказало се и на ђелу показало од стране народа, да се може без вас (власти) као и без нас (опозиције). Овакви какви смо, част изузецима, очито не требамо никоме, а понајмање народу. Зато опозицијо памет у главу или одговорност прихватите сви до једног или послије ових избора нестајете са политичке сцене као опозиција у Србији.

Дрво се кити и дичи својим гранама и пркоси свим природним недаћама, а човјек се поноси својим личним успјехом, потомством, кумовима, пријатељима, Влада јаким министарским ресорима и радним ђелима.
Јадна ли су министарства без подршке доктора, професора, студената, правника, економиста, инжењера, војника, официра, полиције, спортских радника…
Јадна ли је Влада која сваке године преживљава ребалансом буџета и свјетским кредитима.

Јадна ли је Влада без подршке свештенства и онога коме до јуче љубисте руке (камо среће да то и данас чините) митрополита црногорског, господина Амфилохија.
Још јаднија је она Влада која свој опстанак и опстанак свог господара чува силом, уцјеном и пендреком.

Свакоме ко памети има зна да сваком злу и тиранији дође крај, а кад дође свако ко је бар мало писмен зна да за господара има мјеста широм свијета. Ако ништа друго, има мјеста у братској Србији, граду Београду, не даље од неке виле његовог дугогодишњег партијског пријатеља Светозара Маровића. А, што и не би кад се сваки Црногорац ту осјећа сигурније него у свом дому, у својој држави Црној Гори.

А за многе од вас, нек вам је Бог у помоћ. Kако сте сијали тако ћете жњети. БОЖЕ САЧУВАЈ ИМ ПАМЕТ, НЕ ЗНАЈУ ШТА ЧИНЕ.

Пише: Мирослав Мики Брајовић
Предсједник Општинског одбора Нове српске демократије – ЗетаПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.