Узнемирујућа предвиђања чувеног руског пророка Тавриона: “Kина ће проћи кроз Русију а ова моћна сила ће нестати” …

0

Таврион из Батоза рођен је у провинцији Харков, 1898., у породици благајника. Породица је била велика, као и све у то време. У школи је похађао три разреда, након чега је завршио семинар за учитеље.

Од раног детињства служио је при цркви, а након тога је радио у радионици за иконе, у пустињи Глински. Све то време сањао је да постане монах, али уследио је Први светски рат и Тавриона су послали у војску. Након рата вратио се у пустињу Глински и 1920. године постао је монах.

За хришћане, то су била тешка времена, многи манастири и храмови били су затворени. Монах Таврион је 1922. дошао у Москву, седам година служио у разним манастирима у различитим градовима, а 1929. добио је чин архимандрита. Затим је уследила серија хапшења и затвора.



„… сец́ам се једног човека, јаког духа који ми је причао о својим искушењима. Био је то отац Таврион, такође Рус. Пре десет или петнаест година срео сам га у Летонији, у малој пустињи, где је живео сам. Седео је преда мном, човек моје генерације; захвалност и задивљеност блистало му је у очима, а он ми је рекао: „Не можете замислити колико је Бог према мени био добар!“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Старешина Таврион био је човек невероватне духовне снаге. Читавог живота служио је Богу, читајуц́и мисли људи попут листова књиге. Умро је 1978. године, али је иза себе оставио многа пророчанства о нашем данашњем времену.

Шта је архимандрит Таврион предвидео?



Издаваће нове пасоше и бројеве и све ц́е бити електронско;
Вино ће бити замењено обојеним алкохолом;
Дан ц́е се скратити, биће мање сати;
Цене ц́е порасти врло високо, затим ц́е нестати готовина и користиће се електронски новац, све ће се плаћати картицама;
Уследиц́е глад, и духовна и храна ће фалити;
Биц́е разних прогона и угњетавања хришц́ана, а затим и рат, али веома брз и моц́ан;
Kина ц́е проц́и кроз Русију, али проц́и ц́е не као милитантна, вец́ као да иде негде у рат. Русија ц́е јој послужити као коридор. Kад стигну до Урала, зауставиц́е се и дуго ће живети тамо.
Такође, о баркоду на производима, рекао је да ц́е постојати симбол и 30 штапића, дужих и средњих и да ц́е их лепити на производима;
Америка. Читав континент ц́е нестати;
Господ ц́е спасити Русију;
Много свештенство ће изгубити веру;
О рачунару је рекао да ц́е се у једној малој, западној земљи, конструистати велики моц́ан уређај. Прво тајно, а потом ће се раширити по свету. Упозорио је да људи не користе тај рачунар;

Прочитајте још:  "Лего" направио ЛГБТ+ изложбу за децу



Вебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *