Иван Пајовић – Следи нам озбиљна економска криза због ванредног стања!

0

Иван Пајовић (Фото: Хелмкаст)

Гост Славија инфо био је доктор економских наука Иван Пајовић. У емисији Интервју Пајовић је објаснио да ће последице економске криза највише осетити нижи и средњи слој друштва док ће се држава извући, и додао да се нажалост држави и њеним обећањима не сме веровати. Подсетио нас је на пример кад је Динкић исто обећавао паре грађанима Срније и то десет пута већи износ па од тога није било ништа.

Нажалост Пајовић каже и да тих 100 евра ништа неће променити јер ће последице бити далеко веће. По речима професора држава је морала уколико жели да опстану мали привредници да их ослободи плаћања паушалног пореза. У овом случају њима је сигурна економска смрт. Страни фактор неће дозволити штампање новца те смо осуђени на задуживање које тешко да можемо вратити. Оваква ситуацији биће не само у Србији већ у свим земљама које хистерично реагују на вирус. Са друге стране велике корпорације имаће огроман добитак од овакво стања а пар примера наведено је и у емисији за Славија инфо. Монопол већ сад држи пар корпорација и биће све већи јер ће домаћа привреда бити потпуно угушена ако се овакве мере Владе Србије буду и даље примењивале. Пајовић сматра да је ово вештачки изазвана стихија и аргументовано доказује да од обичног грипа страда три пута већи број људи него од овога.




Званичним медијима данас не можемо веровати јер су се већ више пута показали као нетачни. Иза свега овога по речима госта стоји мрачна аристократија која се састоји од Илумината, масонерије, Језуита и других који имају невидљиво тржиште утицаја. Пајовић је додао да је утицај ових сила на Србију огроман, а нажалост код нас се власт састоји од једног човека, који глуми Месију. Милошевић је био неспособан диктатор док је Вучић дикатор који нас још малтретира преко медија! Србија је зависна од увозничког лобија и то ће се кроз ову кризу тек видети колико. Председник Вучић нас представља као црнце који ће радити за чинију принча.

Прочитајте још:  Др Панић: Увешће нам ванредно стање 1. октобра?!

У емисији било је речи и о продају Kомерцијалне банке као и о другим банкама које су распордае. Што се тиче ЕУ она се убрзано распада и то је свака криза од мигрантеске до ове данас показала. Било је доста речи и о приватној фирми која ради испитивања на вирус, као и о Русији, њеном окружењу и реалном стању у земљи где професор иначе предаје. На самом крају предожене су одређене мере за које се нада да ће наша власт усвојити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *