Овај мушкарац има 34 године, невин је и открива зашто је то тако

0
(Фото: depositphoto/nd3000)

„Очекујте да кад имате 25 година и откријете жени да сте невини, да ћете бити исмејани“, ово је само једна од многих заједничких реченица које су мушкарци изговорили у истраживању које се дотакло теме због чега је све више оних припадника јачег пола који су у касним двадесетим и труидесетим годинама и даље невини.

Наиме, истраживање Универзитета у Чикагу показало је да се број невиних мушкараца старости од 25 до 35 година удвостручио од 2008. године. Раније се невиност међу мушкарцима у тој старосној групи сматрало аномалијом, а данас их је све више, наводи британски секс стручњак Трејси Kокс за Даилy Маил.

Нека истраживања из 2018. године наводе да је један од осам мушкараца од 25 до 30 година у Великој Британији невин, а бројка се вероватно и повећала.
Разлога за то је више, а међу њима је огроман раст онлине порно индустрије и дејтинг апликација због којих су мушкарци постали прилично несигурни, сматра Kокс. Она је разговарала са мушкарцима који су још увек невини.

Један од њих јој је рекао да је остао невин до касних двадесетих због мајчине афере.

„Одрастао сам у кући у којој су доминирале жене, с мамом и две сестре. Мама је имала аферу која је трајала неколико година, што сам сазнао кад ми је било 15 година“, казао је и додао да је његова мајка на крају оставила оца те да га је то толико повредило да је изгубио интерес за женама и сексом.

„Невиност сам изгубио с девојком која је имала 23, а ја сам имао 27. Трајало је веома кратко“, рекао је тај мушкарац.
Мушкарац који је у 34. години невин рекао је:

„Муслиман сам, прилично сам религиозан и секс је за мене велика ствар. Сви моји пријатељи су изгубили невиност на некој забави уз пиће, али ја нисам хтео тако“, рекао је он, те додао да сматра да је и чињеница да не пије исто одиграла улогу јер му се чини да секс иде уз алкохол.

„Желим да имам здрав, истраживачки сексуални живот, какав имају моји пријатељи и бојим се да ако завршим с веома религиозном девојком, она неће бити отворена за све што желим у сексу да пробам. Не желим секс без осећања какав имају моји родитељи“, закључио је овај 34-годишњак.Б92

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.