Овај мушкарац има 34 године, невин је и открива зашто је то тако

0

(Фото: depositphoto/nd3000)

“Очекујте да кад имате 25 година и откријете жени да сте невини, да ћете бити исмејани”, ово је само једна од многих заједничких реченица које су мушкарци изговорили у истраживању које се дотакло теме због чега је све више оних припадника јачег пола који су у касним двадесетим и труидесетим годинама и даље невини.

Наиме, истраживање Универзитета у Чикагу показало је да се број невиних мушкараца старости од 25 до 35 година удвостручио од 2008. године. Раније се невиност међу мушкарцима у тој старосној групи сматрало аномалијом, а данас их је све више, наводи британски секс стручњак Трејси Kокс за Даилy Маил.

Нека истраживања из 2018. године наводе да је један од осам мушкараца од 25 до 30 година у Великој Британији невин, а бројка се вероватно и повећала.




Разлога за то је више, а међу њима је огроман раст онлине порно индустрије и дејтинг апликација због којих су мушкарци постали прилично несигурни, сматра Kокс. Она је разговарала са мушкарцима који су још увек невини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Један од њих јој је рекао да је остао невин до касних двадесетих због мајчине афере.

“Одрастао сам у кући у којој су доминирале жене, с мамом и две сестре. Мама је имала аферу која је трајала неколико година, што сам сазнао кад ми је било 15 година”, казао је и додао да је његова мајка на крају оставила оца те да га је то толико повредило да је изгубио интерес за женама и сексом.

Прочитајте још:  Невероватан гравитациони удар: Земљу „затресао“ космички сигнал

“Невиност сам изгубио с девојком која је имала 23, а ја сам имао 27. Трајало је веома кратко”, рекао је тај мушкарац.




Мушкарац који је у 34. години невин рекао је:

“Муслиман сам, прилично сам религиозан и секс је за мене велика ствар. Сви моји пријатељи су изгубили невиност на некој забави уз пиће, али ја нисам хтео тако”, рекао је он, те додао да сматра да је и чињеница да не пије исто одиграла улогу јер му се чини да секс иде уз алкохол.

“Желим да имам здрав, истраживачки сексуални живот, какав имају моји пријатељи и бојим се да ако завршим с веома религиозном девојком, она неће бити отворена за све што желим у сексу да пробам. Не желим секс без осећања какав имају моји родитељи”, закључио је овај 34-годишњак.



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *