Погубљени “репортер” узбуркао мреже: Балканци су потенцијал (Видео)

0

Србија је добила нови виралан снимак, који је извештавање са терена довео на потпуно нови ниво.

Заборавите на информације о гужвама о саобраћају, временским приликама или дешавањима у граду – вероватно нисте знали да тема теренских укључења новинара могу бити и мушко-женски односи!

То нам је на јако забаван начин приказао водитељ телевизије “Хаппy”, Марко Долаш, чија укључења су стандардни део њиховог јутарњег програма. Долаш, који се увек труди да буде “блесав”, овога пута превазишао је самог себе.

Kада укључење почне са запажањем да “сунце сија, а аутомобили се крећу”, знате да вам следи урнебесан прилог. И тако и би, јер Марко није часио часа, па је брзо прешао на суштину – он је из Земуна балканске мушкарце прогласио за национално благо, али и туристичку атракцију.
– Оно што би могли да радите и шта би могло да нам буде извозна, односно увозна предност, а то су – Балканци. Балкански мушкарци који су неодовљиви. Некада су жене из целе Европе долазиле на Балкан само да осете шта значи када мушкарац нешто не дозвољава. Значи он каже: “Не може и готово!” – прича Марко, док гледаоци буквално не верују шта чују.

Можда Марко мисли да је Европљанкама доста изграђених женских права, доброг положаја у друштву, осећаја да их третирају као једнаке мушкарцима… Ма не, шта ће њима то – ипак им нешто фали, а то је наравно чврста мушка (српска) рука. А закључак му је био још ефективнији.

Погледајте:

НоваПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.