Погубљени “репортер” узбуркао мреже: Балканци су потенцијал (Видео)

0

Србија је добила нови виралан снимак, који је извештавање са терена довео на потпуно нови ниво.

Заборавите на информације о гужвама о саобраћају, временским приликама или дешавањима у граду – вероватно нисте знали да тема теренских укључења новинара могу бити и мушко-женски односи!

То нам је на јако забаван начин приказао водитељ телевизије “Хаппy”, Марко Долаш, чија укључења су стандардни део њиховог јутарњег програма. Долаш, који се увек труди да буде “блесав”, овога пута превазишао је самог себе.

Kада укључење почне са запажањем да “сунце сија, а аутомобили се крећу”, знате да вам следи урнебесан прилог. И тако и би, јер Марко није часио часа, па је брзо прешао на суштину – он је из Земуна балканске мушкарце прогласио за национално благо, али и туристичку атракцију.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Оно што би могли да радите и шта би могло да нам буде извозна, односно увозна предност, а то су – Балканци. Балкански мушкарци који су неодовљиви. Некада су жене из целе Европе долазиле на Балкан само да осете шта значи када мушкарац нешто не дозвољава. Значи он каже: “Не може и готово!” – прича Марко, док гледаоци буквално не верују шта чују.

Можда Марко мисли да је Европљанкама доста изграђених женских права, доброг положаја у друштву, осећаја да их третирају као једнаке мушкарцима… Ма не, шта ће њима то – ипак им нешто фали, а то је наравно чврста мушка (српска) рука. А закључак му је био још ефективнији.

Погледајте:

Нова

Прочитајте још:  Душанова сестра Селма: Мој брат невин лежи у затвору, ова мука нас је све ујединила



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *