ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ РАСКРИНКАО ЗАВЕРУ СА ТЕСТОВИМА ЗА КОРOНУ: У његовој земљи корона не постоји, не носе се маске, школе раде

0

(Фото: ЕПА)

Танзанијски председник Џон Магафули постао је светски популаран када је раксринкао заверу са тестовима за корону и у лабараторије послао тестове са брисевима моторног уља, козе и папаје. Коза и папаја су били позитивни на корону и тиме је доказао оно ушта су много у свету сумњали да су тестови лажни и да у већини случајева дају лоше резултате што објашњава огроман број „заражених“ без симптома.

Магуфули се није задржао на томе, одбио је да затвори школе, аеродрoме а у Танзанији нема мера па чак ни ношења маски у затвореном простору. Он је на данашњој конференцији прогласио победу над короном истичући да су молитве Богу услушене и да је Танзанија прва афричка земља без корона вируса.




Он је позвао да надлежни државне институције и туристичке организације наставе са промоцијом туризма у овој земљи која није ни једног тренутка затворила своја врата страним туристима.

– Наши непријатељи ће свашта говорити, али реалност је таква да је Танзанија безбедна и да нико од нас не носи маске. Да ли то значи да се плашимо од ношења маски? Не, то је зато јер је болест елиминисана – рекао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Магуфули је на конференцији одржаној 4. јула тврдио да у Танзанији има само четири оболела од корона вируса. Он је за победу над короном израуио захвалност Богу и рекао да земље попут Кеније, које су затвориле цркве, не могу да очекују помоћ од Бога у борби против пандемије.



(Правда)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *