УГОСТИТЕЉ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ ПОДИГАО БУРУ: Немам зараду од Босанаца, само ми троше асепсол! (ВИДЕО)

0

Kатастрофално лоша туристичка сезона за угоститеље из Црне Горе, тешко пада и мештанима и угоститељским радницима.

Ипак, чак и онај мали број туриста који тренутно борави у Црној Гори, нашао се на удару једног од угоститеља, јер, како је рекао, нема од њих користи, већ само штету, јер му троше средство за дезинфекцију.

Илија Арменко, туристички радник и председник закупаца плажа, приликом гостовања у једној емисији непријатно је гледаоце и потенцијалне госте. Наиме, иако је сезона слаба, он је нашао ману у виду туриста из Босне и Херцеговине, који, како је рекао, можда праве профит хотелима, али њему стварају минус у пословању, јер много троше асепсол.
„Хотел се пре два дана напунио Босанцима. Али од њих, сем хотела, нема ту ништа. Хотели ће нешто зарадити, гужва се ствара, каква је то политика, ја то никада нећу разумети. Они ће нешто да зараде, ми остали… Ето, дођу, прођу, сликају се… Ја макар од тих гостију никад нисам имао штете, а сад имам штете, јер ми онај алкохол троше. Уђу, сликају се и не могу да се накупујем асепсола“, рекао је он.

Његова изјава, подигла је велику прашину на друштвеним мрежама, те су реакције махом биле негативне, како из Србије, тако и из Црне Горе.Вијести.ме

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.