Вучић најавио могућност ванредних избора већ 2022.

0

фото: Instagram/buducnostsrbijeav

Председник Александар Вучић најавио је могућност формирања “неке врсте концентрационе Владе” и парламентарних избора већ 2022. године.

Вучић је то најавио током гостовања на ТВ “Пинк”, а одговарајући на питање о будућем саставу Владе.

“Што се мене тиче и што бих предложио људима у СНС, јесу два концепта: први је проста коалиција са једном партијом, нећу рећи којом; а други је због таласа короне на јесен и због Kосова и неопходности да изађем из светске економске кризе, за годину и по дана да имамо парламентарне изборе. Ближи сам првом концепту”, рекао је он.




“Најбоље могуће решење ћемо наћи, и у складу са тим очекујте мој предлог”, додао је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Никаквих тајних договора о Kосову мимо воље грађана неће бити”

Он је навео да су пред Србијом тешки разговори 2. септембра у САД, као и наставак дијалога са Албанцима у Бриселу 7. септембра, те поручио да никаквих решења за Kосово неће бити мимо воље грађана.

Kако преноси Танјуг, Вучић наводи да се не може десити да грађани Србије сазнају да је било шта тајно негде склопљено и додао:




“Ја могу да склапам економске споразуме, док политичке и статусне – а да о томе не одлучују грађани Србије, тај случај неће постојати”, поручио је Вучић.

Он је позвао на максимално јединство, не политичко, већ национално.

“То не тражимо од политичких партија и низашта их не молим, ни своју странку на чијем сам челу нити било које друге. Молим грађане Србије да разумеју колико је тешка наша политичка позиција, а да је успешним одржавањем такве ситуације за нас омогућен значајан економски напредак и да је то много важно за нашу земљу”, истакао је Вучић, а пренео Танјуг.

Прочитајте још:  СНС ЈЕ ДУБОКА ДРЖАВА У СРБИЈИ: Напредњаци припадају истој матрици као Хилари Клинтон и Џорџ Сорош (ВИДЕО)

Зато је страшно важно да покушамо да ту дозу заједништва у тим тешким тренуцима покажемо, што је могуће више, додао је председник Србије.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *