Весић сад тврди да су коцке на Тргу монтажне!

0

Трг Републике (Фото: Милица Живковић / Васељенска ТВ)

Заменик градоначелника Београда Горан Весић “прославио” се реконструкцијом, потом поправљањем неуспеле реконструкције Трга републике о којој и дан-данас сви брује. Овог пута отишао је корак даље, откривши да су коцке на Тргу монтажне и да могу да раде шта хоће, да их ваде, стављају, преслажу…

О коцкама на Тргу републике навелико се причало претходних годину дана, али је сада Весићев пулен, градски урбаниста Марко Стојчић изнео и један новитет. А то је да су оне монтажног карактера, те да је предвиђено њихово скидање и поновно постављање.




– За сваки део града постоје развојни планови који подразумевају да до извесних промена дође у перспективи, односно за 10, 20 или 50 година, прецизније када се створе сви услови по питању саобраћаја и друге инфраструктуре. Једна од таквих идеја је да у неком тренутку том трасом пролази трамвај, и то је практично све. Тај тренутак сигурно неће доћи брзо, али и поред тога треба рећи да су коцке које су постављене на Тргу Републике монтажне и да се могу “скидати” због извођења неких радова – поручио је Стојчић, а преноси Блиц.

Подсетимо, коцке на Тргу Републике, тачније на коловозу, већ су “преслагане” у такозваној реконструкцији реконструкције. Сада ће поново морати да се прокопава град и да се мењају монтажне коцке, а све под омиљеним изговором Горана Весића – из естетских разлога!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Да ли је помислио да ће из “естетских разлога” поново малтретирати грађане који неће моћи ту да прођу ни возилима, а ни пешке?

Прочитајте још:  ФИЛМСКИ ДЕБИ АКАДЕМИКА МРЂАНА БАЈИЋА

Очигледно га то није превише додакло, као што га није потресла ни папрена цена реконструисања Трга републике од 6,4 милиона евра за колико је тврдио да су радови изведени, а није се насекирао ни због преправљања онога што је тада реновирано.

Сада ће, пак, трећи пут да преслаже коцке, с тим што смо овог пута сазнали и неке нове податке – да су оне монтажне.



Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *