7 знакова да имате доброг супруга или партнера: У његовом животу има места само за једну жену – вас!

0
(Фото: Shutterstock)

Kо је савршен мушкарац? Kада је у питању физички изглед, дефиниција савршенства варира од особе до особе. Али у емотивном погледу сви ми жудимо за отприлике сличним квалитетама. Ови знакови гарантују да имате доброг мужа (или партнера).

1. Уз њега се осећате сигурно

У друштву доброг мушкарца жена се никад неће осећати несигурно. Без обзира на то да је ли реч о несигурности везаној за физички изглед, начин на који треба одрадити неки задатак или осећања у вези – прави мушкарац зна како да умири све женине сумње.

2. Подиже ваше самопоуздање

Добар мушкарац никад се неће послужити манипулацијама – било физичким, емоционалним или сексуалним – како би добио оно што жели или контролисао начин на који његова драга размишља. Он не омаложава. Напротив, својим понашањем подиже њено самопоуздање.
3. Даје вам ветар у леђа

Добар мушкарац никад неће ограничити жену у остваривању свих њених потенцијала. Биће јој највећа подршка, а по потреби и раме за плакање. Он неће допустити својој драгој да одустане од својих снова. Напротив, биће јој мотивација и надахнуће.

4. Веран вам је

Превара му не пада на памет, без обзира је ли реч о физичкој или емотивној превари. У његовом животу има места само за једну жену – вас.

5. Зна да вам је потребно време за себе
Добар мушкарац зна да је квалитетан брак вечни компромис између две особе које требају одвојено слободно време само за своје интересе. Шта више, он вас подстиче да одвојите време само за себе.

6. Даје вам простора да будете “своја особа”

Ако га замолите за савет, даће вам своје мишљење. Али никада неће наметати своје мишљење нити очекивати да размишљате као он. Превише вас цени да би се тако понашао.

7. Увек сте му на првом месту

На њега се можете ослонити у свим тренуцима у животу – омиљена вам је особа за прослављање лепих вести, али и дељење тешких тренутака.zadovoljna.hr

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.