ПРЕДВИЂАЊА ПАЈСИЈА АТОНСKОГ: Турска ће бити подељена на три дела а Европа ће бити заробљена …

0

Неки догађаји у свету присилили су грчке медије да другачије гледају и анализирају предвиђања Пајсија Атонског од пре двадесетак година.

Разлог подсец́ања на пророчанство био је инцидент с руским бомбардером обореним над сиријском територијом. Његова предвиђања говорила су да ц́е Турска напасти Русију преко Средоземног мора и да ц́е мислити да ц́е изаћи као победница, мада би то у стварности било далеко од истине и резултирало поразом Турске.




Огроман број предвиђања до данас чува се у манастиру на североисточној обали Грчке. Педвиђања Пајсија су поуздана, јер су се многа, попут оних у вези са чернобиљском катастрофом, распадом СССР-а и многим другим обистинила.

У вези са тренутном ситуацијом на Блиском Истоку, он је рекао да ц́е цео Блиски Исток бити уништен у рату, Турска ц́е као држава престати да постоји и њена земља биц́е подељена Јерменима, Kурдима и Грцима.

Такође, пре двадесет година, видовњак је говорио о фанатицима који ц́е, долазећи у Европу, потпуно заробити овај континент. Сада схватамо о каквим је фанатицима светац заправо говорио.



Wебтрибуне.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.