ПРЕДВИЂАЊА ПАЈСИЈА АТОНСKОГ: Турска ће бити подељена на три дела а Европа ће бити заробљена …

0

Неки догађаји у свету присилили су грчке медије да другачије гледају и анализирају предвиђања Пајсија Атонског од пре двадесетак година.

Разлог подсец́ања на пророчанство био је инцидент с руским бомбардером обореним над сиријском територијом. Његова предвиђања говорила су да ц́е Турска напасти Русију преко Средоземног мора и да ц́е мислити да ц́е изаћи као победница, мада би то у стварности било далеко од истине и резултирало поразом Турске.




Огроман број предвиђања до данас чува се у манастиру на североисточној обали Грчке. Педвиђања Пајсија су поуздана, јер су се многа, попут оних у вези са чернобиљском катастрофом, распадом СССР-а и многим другим обистинила.

У вези са тренутном ситуацијом на Блиском Истоку, он је рекао да ц́е цео Блиски Исток бити уништен у рату, Турска ц́е као држава престати да постоји и њена земља биц́е подељена Јерменима, Kурдима и Грцима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође, пре двадесет година, видовњак је говорио о фанатицима који ц́е, долазећи у Европу, потпуно заробити овај континент. Сада схватамо о каквим је фанатицима светац заправо говорио.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *