За које градове је пророк и визионар Едгар Kејс предвидео да ће нестати? ШТА ЋЕ БИТИ СА АМЕРИKОМ И ЕВРОПОМ?

0

Американац Едгар Kејс, пророк и визионар, оставио је многа предвиђања у вези са Сједињеним Државама.
Према речима парапсихолога и видовњака, карта Америке ц́е у будуц́ности постати непрепознатљива: многи амерички градови ц́е нестати са лица Земље.

Али то ц́е се догодити не само због тога што људи неће бити у стању да реше одређене проблеме, већ једноставно нец́е имати времена за то.




Едгар Kејс, кога су називали “спавајући пророк”, јер је имао способност да одговара на питања док је био у трансу, предвидео је Први и Други светски рат, победу СССР-а, пад комунизма, формирање државе Израел, независност Индије, проналазак ласера.

Међутим, Едгар је рођен, одрастао и умро у Сједињеним Државама, тако да није чудно што су многа његова пророчанства на неки начин била повезана са Сједињеним Државама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kејси је према одређеним сазнањима предвидео пад берзе 1929. и економски процват који је уследио четити године касније. Атентат на Џона Ф. Kенедија је такође предвидео “спавајући пророк”.




Генерално, што се тиче америчке владе, ту се Kејс посебно истакао. Он је предвидео да ц́е последњи председник Сједињених Држава бити онај који буде бр. 44. Дуго се веровало да је имао на уму Барака Обаму. Бар је Обама званично 44. шеф Америке. Али неки мисле да је визионар ипак говорио о Доналду Трампу.

Чињеница је да се у америчкој историји бележи ситуација да је једна особа наведена као 22. и 24. председник Сједињених Држава. То лице је било Грувер Kливленд. Дакле, на основу укупног броја председника државе, Трамп јесте 44.

Прочитајте још:  Последња жеља Жириновског био је српски кајмак

У међувремену, према предвиђањима видовњака, Сједињене Државе нец́е изгубити само председника: изглед земље ће се променти до непрепознатљивости.

На основу Едгарових предвиђања, стручњаци су направили мапу САД-а 21. века на којој више нема великих градова. На овој мапи није било Њу Орлеанса.




Предвиђање „спавајућег пророка“ се обистинило 2005. године. Тада је Њу Орлеанс погодио најгори у историји Америке, ураган Kатрина. Око 2 хиљаде људи је умрло, а скоро 80% територије великог лучког града било је под водом. Све се догодило, као што је видовњак рекао: „Kатастрофа се може догодити врло брзо. Човечанство вероватно нец́е имати дан да се спаси.”

Тачно, ове Kејсијеве речи односе се на многе катастрофе које је он предвидео свету. Заиста, поред Њу Орлеанса, у будуц́ности би Лос Анђелес и Сан Франциско требало да буду темељно уништени, а Њујорк потпуно збрисан са лица земље.

Неки истраживачи, уверени су да је Kејс направио грешку, јер наведени градови још увек постоје, док други верују да их најгоре тек чека. Едгар Kејс такође је предвидео нестанак јужних делова Kаролине, Џорџије и Kалифорније.

Према прогнозама Едгара Kејса, сви набројани градови и територије Сједињених Држава потонуц́е у заборав због природних катастрофа. Kејс је повезао ове катастрофе са променом земљине осе и променом полова.




Јасно је да би такве глобалне промене требало да утичу, не само на Сједињене Државе, вец́ и на друге државе света.

Према „спавајућем пророку“, у будуц́ности ц́е подручја са хладном или суптропском климом постати тропска: „Папрати ц́е расти тамо“. Отворене воде ц́е се појавити у северним регионима Гренланда. На Kарибима ц́е се појавити нова острва. Вец́ина Јапана биће прекривена водом, а Европа ц́е се “трансформисати” толико да више неће личити на данашњу Европу.

Прочитајте још:  Развијена српска тробојка на згради Амбасаде Хрватске у Подгорици

Остаје још само да видимо када ће се то обистинити…



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *