НОВИ ПОЧЕТАК ЦРНЕ ГОРЕ: Кнежевић најавио победу опозиције!

0

Милан Кнежевић

ЈЕДАН од лидера опозиционе црногорске коалиције “За будућност Црне Горе” Милан Кнежевић уверен је у изборну победу те коалиције, након чега ће, како је истакао, доћи до мирне, демократске транзиције власти, у интересу свих грађана Црне Горе.

– Верујемо да је то један нови почетак за Црну Гору и што је најважније, свака нова власт после ове биће смењива и никада се више неће десити да један човек влада државом 32 године – рекао је Кнежевић у разговору са новинарима у изборном штабу у Подгорици.

Он је навео да је, упркос епидемији вируса корона и, сходно томе, рестриктивне изборне кампње, без великих окупљања, излазност била велика, што, уверен је, доноси победу коалицији “За будућност Црне Горе”.




Кнежевић је навео и да је уверен да владајући ДПС, са досадашњим коалиционим партнерима, неће имати парламентарну већину, већ ће одлучивати мандат или два.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Кнежевић је оценио и да је излазност знатно већа него на председничким изборима 2018, а да је масовности допринело и доношење антицивилизацијског Закона о слободи вероисповести.

Навео је и да је та коалиција забележила неправилности на биралиштима.




Кнежевић је подсетио и да та коалиција није позивала ни на какве нереде, већ, напротив, да код њих влада позитивна атмосфера.

У изборном штабу коалиције новинари очекују прво обраћање, након затварања биралишта.




Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *