„ДВА ОКА У ГЛАВИ“ Вучић и Мило: Пословни интереси, Беба, Пинк, криминал, корупција, таблоиди….

0

(Фото: EPA/TIM BRAKEMEIER)

Ако се питате како је и када почео пад Мила Ђукановић, после 31 године владавине, вратите се на 2. јануар 2020. Тада су грађани Црне Горе са литија, и Гојко Перовић, ауторитативни свештеник СПЦ, јасно упутили поруку Александру Вучичу: Не долази у Црну Гору! Ово је борба народа и цркве!

Да су тада дозволили Срби и Црногорци председнику Србије за Божић да дође у Пљевља и подржи их, питање је да ли би данас опозиција у Црној Гори извојевала историјску победу. Где год је, наиме, Вучић бранио Србе, ту Срба више није било, а пораз је био загарантован. Зато…



Девет месеци касније, Мило Ђукановић, три дана после губитка власти, преко опозиционог медија у Србији, „напада“ Вучића, критикује га, а у ствари, између редова, даје му подршку, помоћ и снагу да ојача, знајући да је неумитно он један од следећих који ће бити збачен с власти. У томе му помажу и Вучићеви режимски медији, који тобоже представљају да је председник Србије изложен бруталним нападима Ђукановића!

Оно што је факат јесте да се Вучић преко медија нуди победницима и жели да узме поене велике победе и рушења Мила. Ђукановића је срушио народ Црне Горе, црква, јединство, митрополит Амфилохије. Народ у Србији и Црној Гори зна да су Вучић и Ђукановић „два ока у глави“, да су у контакту, а да су им споне: Беба Поповић, Пинк и пословни интерес. Ту су и Жељко Митровић, Вук Драшковић, Миломир Марић, српски таблоиди…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Зашто је важно Ђукановићу да Вучић остане на власти? Зато што му је помогао 2012. у изборној кампањи и зато што је, како се прича, од 2012. много свог новца преко посредника, што ће се временом показати, улагао у некретнине. Многи спомињу и „Београд на води“, као и многе хотеле и зграде по Србији, а нарочито у Београду. Мило сматра да му је Вучић дужан и да ће многи ДПС-овци наћи уточиште у Србији, како би бранили свој капитал, односно побегли од лустрације и реваншизма.

Прочитајте још:  Марија Алимпић: Укините илегални Просторни план

Вучића и Мила осим Бебе и Пинка, дакле, везује и пословни интерес, и председник Србије ће му помагати, тајно, као и до сада, пошто су све време на вези.

И треба знати, народ у Црној Гори, који је свргнуо са трона Ђукановића, неће дозволити Вучићу да се умеша, јер знају да је одувек имао подршку Мила, али и да Србијом влада на истоветан начин као Мило до недеље увече у Црној Гори.



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *