Уз овај РУСКИ ЛЕК за смирење заборавићете све таблете

0

Фото: Pixabay

Активне супстанце у биљним препаратима нису агресивне и не доводе до стварања навике, што представља њихову основну предност у односу на лекове за смирење.

Иако се ради о природним састојцима, и с њима би требало бити опрезан. Најопрезнији треба да буду хронични болесници, јер неке од поменутих биљака у већој количини могу негативно да утичу на срчане болеснике.

Пиродни је антидепресив који поспешује лучење мелатонина, који се још зове и хормон сна

Доносимо вам биљку која је изразито учинковита за смирење у облику топлог чаја или хладног напитка, а у овом периоду године спремна је за убирање.

Кантарион

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Кантарион је лековита биљка која се користи против многих и разних болести. У народу је познат и као госпина трава. Пиродни је антидепресив који поспешује лучење мелатонина, који се још зове и хормон сна.

Чај од кантариона је ефикасан лек за смирење, који помаже да се ублаже напади панике, нагле промене расположења и проблеми са спавањем. Редовно узмање овог природног напитка ће после 4 месеца сасвим опоравити нервни систем. Нема нуспојава, па се кантарион препоручује, јер он не ствара зависност.

Чај за смирење и несаницу од кантариона прави се тако што се кашичица осушених цветова прелије са 200 милилитара вреле, тек прокључале воде воде. Одставити нек одстоји десетак минута и пити 2 пута дневно.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *