УЧК добио списак за одстрел Срба

0
УЧК (Фото: Getty images/ Kael Alford/ stringer)

Пакет са четири хиљаде досијеа Специјалног суда стигао је у канцеларију Удружења шиптарских терориста ОВK у Приштини. За сада није познато ко га је донео, међутим, унутар пакета је било писмо у којем је писало да ц́е наредних дана стиц́и још седан хиљада таквих досијеа, пише Еxпресс.

Председавајуц́и Удружења шиптарских терориста ОВK, Хисни Гуцати, рекао је за Еxпресс да у тим досијеима постоје и имена сведока, преноси KоССев.

„Неко је донео досијее данас у 9:15. Носио је наочаре, маску и капу. Само је оставио пакет и побегао. Прво смо се плашили шта би се могло догодити, након тога смо га пажљиво отворили и видели да је у њему материјал из Специјалног суда“, рекао је Гуцати.
Гуцати је истакао да је реч о досијеима из Специјалног суда.

„То је материјал Специјалног суда који је проистекао из овог суда, неко га је донео у организацију. Постоје имена сведока. То су потписи страних и српских тужилаца који су сарађивали са Специјалом судом“, рекао је Гуцати.

Гуцати је такође казао да се у пакету налазило и писмо.

„У пакету је било писмо у којем је писало да ц́е наредних дана донети још 7.000 таквих досијеа“, изјавио је Гуцати.КоССев / Васељенска

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.