Ђоковићу је намештано: “Пут лоптице до јабучице”

0

Новак Ђоковић (Фото: Photo by Tom Dulat/Getty Images)

На жалост сценарио се овај пут није десио
(теорија завере која се није догодила)

Али се догодио – “Пут лоптице до јабучице”

Нема публике, нема сведока. Новаку Ђоковићу је намештено.

Имали су форе од првог кола да му сместе. И пред четвртфинале им је успело. Једна од лоптица коју је Новак бацио а да притом није видео куда она иде послужила је да крене режија. Режија догађаја који се није догодио.

Редитељ сам дуго. Знам шта све може камера, шта може микс пулт, шта предпродукција, шта постпродукција. С обзиром на моју професију, даћу предложак сценарија који је неко могао да предложи да се деси Новаку Ђоковићу. И десио му се, да ли по сценарију или по игри случаја, небитно. Коцка је бачена. Виновници су награђени.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Новак је оптужен за нешто што је цео свет видео а нема сведока. Савршен злочин. Једина мана у том злочину је што нема сведока, нико није видео чин. И то у време “короне” када је довољно рећи да се нешто десило… У овом случају било је потребно и показати. Па кренимо редом.

“Звали су ме да режирам пут на месец, али био сам приморан да одбијем, једноставно нисам био рођен… “, на једном од предавања насмејао нас је наш професор. Гледајући догађај о коме цео свет бруји, све ме то подсетило на мог врлог профу, који је даље наставио. “Али је Кјубрик био жив и у напону снаге”.

Режирати Тв пренос није никакав проблем. За неверовати али један радио пренос о инвазији ванземаљаца у град у УСИ, извео је пола грађана у хаос и на улице. И то у току 2.св.рата. Тако и данас у време великих обмана шта може бити већа вест него кад невин човек осуди себе јер га је осудио и цео свет управо само зато јер се све десило на телевизији. Можете мислити у директном преносу 😀 . Ма шио ми га Ђура!

Прочитајте још:  Директор “Аустралиен опена” о тајним играма иза Ђоковићевих леђа

Ријалити!? Па јесте, … ријалити је исто директан пренос само је снимљен пре пар дана. Дакле директан пренос снимка од пре пар дана! Упсссс ту смо се чекали… Па кренимо редом.




Почиње сценарио за “ Пут на месец” у овом случају под радним називом “ Пут лоптице до јабучице”.
Први услов је био да сам рођен и да сам редитељ. Испуњавам. Други услов је био да мрзим Ђоковића. Ма нема проблема мрзим га за све паре. Трећи услов су биле паре. Сложили смо се да сам тај… Једино чега сам се у једном моменту прибојавао да не прођем ко Ли Освалд хехехе…. Али охрабрило ме је да је Кјубрик дуго поживео и да је на крају имао времена и за лепо ЈоуТубе покајање кроз исповест о месецу на путу ка Господу.

Елем. Добих сценарио. Рутина. Све ми је јасно ко дан. Морамо да понизимо Ђоковића тамо где је најјачи. Кроз његову игру. И да сам себе понизи. Ако ствар успе, понижење ће га сломити. Осуда ће бити општа. Приписаће му се бахатост. А тиме и све друге особине “озлоглашених Срба” којима припада. Савршен злочин. И злочин! И казна!

После прочитаног сценарија тражио сам пар ствари које су ми деловале као битне. Прво, нити једна камера нити чак ни видео надзор да не прикажу у лајв преносу тачан моменат удара лоптице у жртву, у крупном плану или у детаљу, само широко. Сви су били против сматрајући да то баш треба да се насними и то неколико пута одмах и сад па да се има, и то неколико пута заједно са реакцијом жртве и њене гримасе. Али ја сам их убедио у супротно… Знате како, публику што више вучете за нос и што јој мање информација дате, то вам више верује и чека епилог коме ће слепо веровати. Друго, жртва мора да има проблема са дисањем. Сва публика у свету ће помислити да је то од маске или короне, а нико неће помислити да је то од глуме, те ће лоша глума и шмира проћи, те, са тим у вези предлажем да је лоптица, за медије, погоди у … Уу.. Јабучицу!

Прочитајте још:  Доктор тражи да се забрани учешће Новаку, директор: Није било посебног третмана

Их у јабучицу!? Па како ћемо то снимити повредићемо нашег човека?! А ко је рекао да ћемо да снимимо? Нећемо то да снимамо, то ћемо да схватимо на основу њене реакције и пре свега на основу реакције Ђоковића.




Даље је све рутина. Ђоковић ће да има грижу савести, а судије ће да буду бескурпулозне и да се држе строгих правила. Цео свет ће да оптужи Ђоковића а они најгори ће да навијају да и он оптужи себе. Ма класичан ријалити дај бре не давите ме за глупости! Ајмо на посао…

Ајд доведите ми кандидаткиње. Та! … Та није добра. Не треба да буде ни претерано лепа ни претерано млада ни претерано женствена, јер, како ће људи да је жале ако јој завиде. Она тамо у другом реду је ок, доведите је.
Океј, где је сниматељ. Слушај треба ми само три кадра и пожури морам да стигнем да гледам Мареја и Јокића. Један америкен сними је како се хвата за врат и пада на страну и јауче наравно док тешко и јако дише. Други кадар ми дај исто то само широко и промени рампу, дакле неки средњак она у истим радњама и позицијама… Наравно, без уласка са кадром у терен. Трећи кадар ми дај за сваки случај ако побегне камерману у току лајва знаш какви су наши камермани пијандуре да имамо да убацимо, дакле кадар како она излази ван терена. И плиз у том кадру нек дише нормално и нек изгледа ко од брега одваљена и здрава за инат свима који у свету у све то поверују. Може ми се 😉 Што сам ја гори од Кјубрика хехе. Јеси схватио… Јеси… Ај здраво одо!

Прочитајте још:  Ослобађање Харкова ће преокренути ток СВО

Где је момак из продукције… Аха ту си… Чуј ја сад идем то је то… Покупи са фиксних камера тотале догађаја са њом. Део са њом ће ући у лајв са делом Ђоковића из лајва, на по пола екрана. Ако нешто није јасно зовите.
Што се тича лајва ја вам ни не требам капирам да имате неког просечног миксера који је лојалан. Одо… Опссс! Стиже ми на фон да ми је легла уплата… Хвала момци хвала никад слађе зарађене паре… Ајд држим вам фиге да вам поверују, бар онолико дуго колико су веровали Кјубрику

Да… И кецајте га тако дуго и упорно… Док не престане да игра тенис… И не престане да буде Србин.

Ја 😀




ПС: ОД редитеља.

Све се ово није десило драги наш много вољени Новаче. А могло је. Овај пут, десило се вољом Божјом, на здравље и смирење, до спасења. Стога, ова прича нека ти послужи да знаш са ким имаш посла. Ни у ВЦ без сведока, кад си у јазбинама белосветским. Или стави десетак лајв камера на своје људе, торбе и око себе.

Јер догађај не мора да се догоди да би порота поверовала у истинитост истог. Оптужба долази од истих оних који су распели Господа и из истог разлога. Да би се лаж представила као Истина

Јер кад већ не могу да те победе, смештају ти, не убиство јер је то већ одавно отрцана фора, ал да будеш крив, можда, дакле прдекану. Али не одустај! ТО је твој КРСТ! Да сведочиш истину кроз то што најбоље знаш, тенис. Дакле, главу горе Србендо! Србија и Небеска Србија су уз тебе! И моле се. Жив био ти и твоја породица. Ти представљаш Истину, зато те се и боје.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *