“Вучић је потписао још један документ у Вашингтону! Требало је да сви грађани Србије добију по 1.000 долара” (ВИДЕО)

0

Млађан Ђорђевић из покрета “Ослобођења” открива да је према споразуму у Вашингтону сваки грађанин Србије (укључујући и КиМ) требало да добије по 1.000 долара као помоћ од САД, али је наша власт ту помоћ преусмерила.

„Трампу је одговарало да због избора у Америци и српских гласова учини гест добре воље и да сваки грађанин Србије укључујући КиМ, добије по хиљаду долара. Али, жути Синиша Мали је схватио да може да се лепо угради и предложио да се тај новац подели кроз инвестиције које ће уствари бити кредити, а у томе ће учествовати њихове фирме преко којих ће се уградити. Мали је део жуте мафије у СНС-у попут Весића, Триванке и других. Тако су грађани Србије оштећени за по 1.000 долара од Трампа“, закључује Ђорђевић док показује насловне странице режимских медија који су „на сва звона“ пре неколико дана најавили ту помоћ грађанима Србије од стране САД.

„Направили су толико будалаштина да с тим споразумом и посвађали нас са целим светом, угрозили животе наших војника у Либану проглашењем Хезболаха за терористичку организацију, издали су и Кину и Русију, преговарали са Косовом без звездице. Ни сами нису знали шта потписују, трагично је да ми не радимо годину дана на отпризнавању, а Косово може да лобира и тражи за годину дана пријем у међународне организације. Потписивањем Бриселског споразума Вучић је практично издао Косово, зато је и доведен на власт и сада тај посао треба да одради до краја“.




Будући да добро познајете прилике у Русији, како коментаришете поруку Захарове упућену Вучићу?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Самарска област ће развијати сарадњу са Републиком Србијом

„Порука Маше Захарове је порука руске државе, а не њена. Вучић је реаговао радикалски, увредио и њу, али и Путина и Лаврова рекавши да су прости и они који су је поставили. У медијима Русија се коментарише да јер ово издаја Русије, ја дуго причам да Вучић води исту политику као Мило јер је његов ђак, користи Русију за домаћу употребу око избора, а суштински води земљу ка Нато, признању Косова и увођењу санкција Русији. Руси одавно не верују Вучићу, уместо њега бране Резолуцију 1244, поштују српски народ и СПЦ, не може он да поквари односе са Русијом. По ком праву Америка учествује у преговорима око Косова? Русија се нудила много пута да учествује у разговорима и никад је Србија није позвала. Доводимо у питање Турски ток, Хезболах је сарадник Русије у Сирији а ми их прогласили терористима, извозили смо мине за Сирију и Украјину који су убијале Русе, да не говорим о афери шпијун и о оптужбама да Русија организује протесте против Вучића, док високи фунцкционери СНС и Нато аналитичари на режимским телевизијама сваки дан вређају Рисију.

У Црној Гори су се догодиле велике политичке промене.

„Мило Ђукановић је фактички завршио политичку каријеру, ради се о криминалцу који је 30 година владао Ц. Гором, надам се да ће изаћи пред лице правде. Вучић мисли да у Србији ради исто што и Мило у ЦГ, а Тачи-Харадинај-Рама-Вучић главна осовина која контролише нарко путеве кроз Балкан, трговину оружјем и све мафијашке послове. Купују власт одрађујући оно што Запад тражи. Народ Србије мора да ослободи Србију и пружи отпор издајничком и лоповском режиму. Више од 80 одсто Срба је сагласно са политиком очувања Космета, није за улазак у Нато већ за сарадњу са Русијом. То је воља народа. Држава нам је заробљена од стране мафије, морамо је ослободити и остварити народну вољу“, истиче Млађан Ђорђевић.

Прочитајте још:  Српске рукометашице обезбедиле учешће на квалификационом турниру за Олимпијске игре



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *