Певачица Јадранка Барјактаровић избачена са српских телевизија и дисквалификована са фестивала

0
Јадранка Барјактаревић (Фото: фото: Принтсцреен)

На мети жестоких осуда од пре неколико дана налази се певачица Јадранка Барјактаровић која је током наступа у Подгорици песму Митра Мирића „Не може нам нико ништа“ отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“ и тиме запечатила своју каријеру у нашој земљи.

После овог догађаја, за младу певачицу уследиле су нове непријатности једна за другом. Наиме, већина њених колега ју је жестоко испрозивала, због многобројних пријава су јој угашени налози на друштвеним мрежама, а прича се да је наводно отказала и стан у Београду.

Највећи ударац због кикса који је направила, свакако је то да су многе телевизије са националним фреквенцијом, међу којима су Пинк, Радио-телевизија Србије, Хепи и Прва ставиле Јадранкино име на „листу забрањених„, те решиле да више не рекламирају певачицу.
Да Јадранки ових дана није нимало лако, потврдила је и блиска особа са којом је певачица у контакту те нам је открила како се она тренутно осећа.

– Данас сам се чула са њом. Једва прича од лекова које пије. Не зна где се налази откад је чула да је забрањена на свим телевизијама. Није јој до живота, не излази из куће, плаче, вришти… У тоталном је хаосу, сломљена је – рекао је добро обавештен извор.

Црногорску певачицу Јадранку Барјактаровић испад у Подгорици када је певала стихове „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“ већ је коштао угледа, подршке медија, а на највећем званичном српском фолк фестивал је дисквалификована по одлуци организатора СЕМУС.
– У светлу најновијих догађаја везано за националистички испад певачице Јадранке Барјактаровић, Савез естрадно-музичких уметника Србије донео је одлуку да ускрати гостопримство певачици на Сабору народне музике Србије планираном за ову јесен, као и на свим другим манифестацијама које ћемо у будућности организовати.

Певачица Јадранка Барјактаровић избачена са српских телевизија и дисквалификована са фестивала

Шокирани смо мржњом и непоштовањем које је Барјактаровићева показала према земљи у којој је започела каријеру, и у којој је увек била дочекивана као радо виђен гост. Након што је прошле године учествовала на другом Сабору народне музике Србије у жељи да пружимо шансу певачима из региона, планирано је и њено појављивање на овогодишњој манифестацији, али је она својим непримереним понашањем саму себе избацила из конкуренције.

Надамо се да ће ово певачици бити наук из пристојности за убудуће, али и опомена свима онима који се баве уметношћу да је такво понашање недопустиво, и да неће бити толерисано барем када је СЕМУС у питању а радује нас што видимо да исто мишљење деле и власници и уредници електронских медија у Србији – пише у саопштењу које је потписао председник Драгиша Голубовић.Курир

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.