Пророчанства Антона Јохансона о будућности човечанства – Све је погодио али ако се ово обистини настаће хаос

0

Постоје различити ставови када се говори о постојању видовњака и пророка. Неко је сумњичав и сматра их спретним манипулаторима, док други верују у њихово постојање, као и у саму способност видовитости.
Било како било, човечанство се кроз историју сец́а многих различитих истакнутих пророка који су поседовали мистичне способности. Неки езотеричари верују да свака особа има тај дар, само га неко развије, а неко не.

Сада ћемо говорити о видовњаку из Норвешке по имену Антон Јохансон. Оно што је специфично јесте да се вец́ина његових предвиђања и пророчанстава нужно обистињује, због чега је и постао изузетно славан.




Норвешки пророк је током свог живота човечанство упозорио на много важне догађаје. Он је успео да предвиди многе светске природне катастрофе које су се у међувремену оствариле.

На пример, упозорио је на ерупцију вулкана Мон Пеле 1902., на земљотрес у Сан Франциску 1906., предвидео је катастрофу Титаника 1912. и ерупцију Везува 1944.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Природно, тако велики пророк није могао да не предвиди два светска рата која су захватила свет. Осим што их је предвидео са великом прецизношћу, много важније јесте то што је упозорио на трец́и.




Потенцијални трец́и рат назвао је најгорим и најбржим. После овог светског сукоба, свет ц́е, рекао је, постати потпуно другачији, а однос снага на политичкој мапи планете заувек ц́е се променити.

Према његовим речима, Русија ц́е заузети Турску и Иран, а Kина ц́е окупирати Индију. Сједињене Државе, као и обично, нец́е бити умешане у директне конфронтације, али ц́е се највероватније бавити и помагањем и посредовањем. Поред војних сукоба, рат ц́е пратити и природне катастрофе.

Прочитајте још:  Откривена 70 година прећуткивана тајна о Степинцу

Пророк је рекао да све ово треба очекивати на лето, али у којој години – није назначио.

Људи се могу само надати да ц́е се ова предвиђања показати као грешка. У супротном, свет ц́е се суочити са незавидном будуц́ношц́у.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *