НАС ТА ЖУРKА НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ! Небојша Пајкић о ЖУРKИ У БЕЛОМ коју Зорана организује према последњој Исидориној жељи

0

Исидора Бјелица

Kада је Исидора Бјелица преминула, певачица Зорана Павић, која је била њена добра пријатељица, објавила је да јој је списатељица у једној од последњих порука написала да жели да се након њене смрти организује журка на којој ће сви бити обучени у бело, а сада се овим поводом огласио Небојша Пајкић, Исидорин супруг.

– Пингви (надимак који је Исидора дала Зорани, прим. нов.), добих налаз, е, не делује више ј….. хемио, расте маркер. Покушаћу још нешто, али, по свему судећи, нема неке вајде. Елем, не пишем ти да ти кукам јер у мом случају је то ситуација која је више досадила и мени и Богу и људима, него хтела сам нешто да те замолим, Пингви. Пошто не знам јеси ли видела онај мој виртуелни тестамент… Ја сувише волим људе да бих било ког гњавила да се злопати да иде на тако непријатно место као што је гробље, или још, не дај боже, неке смарачина академије да се сви угуше од досаде – елем, пошто си ти на чудан начин боље од свих мојих пријатеља капирала и мој сензибилитет и хумор, овластила бих те за једну ствар – да, кад одем у вечна ловишта, организујеш одличан “афтерлајф парти” са пуно добре музике и треске и белим дрес-кодом, јер ја сам Бјелица, а не Црница – написала је пред смрт покојна Исидора Зорани.




Небојша Пајкић сада каже да се породица неће томе противити, али ни да неће учествовати у организацији поменуте прославе.

Прочитајте још:  Ауторка Хари Потера позива полицију да је ухапси због непоштовања трансродних особа

– Нас та журка не интересује, мене је Зорана тек јуче звала да се договоримо око тога и ја сам објаснио да нећемо давати никакву забрану, али да нам то није у интересу да правимо – рекао је Пајкић за “Блиц”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Исидора Бјелица преминула је 5. августа након дуге борбе са канцером.



Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *