НОВЕМБАР ЈЕ КЉУЧАН: Корона нестаје за 24 часа ако се ово догоди! (ВИДЕО)

0

– Пандемија короне је вештачки створена од стране глобалиста како би се рушио Доналд Трамп и уколико он изгуби на америчким изборима у новембру корона ће нестати можда већ за дан – каже Бранка Стаменковић из покрета Доста је било.

Она је у интервјуу за Хелм Каст објаснила да је под Трампом америчка економија нагло скочила а незапосленост смањена да је једино пандемија и економска рецесија могла да га ослаби и помогне глобалистима да се врате на власт у САД. У случају победе Трампа она очекује да ће глобалисти наставити са сценаријом корона али да ће смањити притисак на економију.

Она је трку за производњом вакцине упоредила са трком за првог човека у свемиру коју су водили СССР и САД и објаснила да ефикасна вакцина не може да се створи за годину дана већ да је потребно од 10 до 30 година за сва тестирања. Бранка Стаменковић каже да ни по коју цену неће примити вакцину за корону.




Говорећи о политичкој ситуацији у Србији она је рекла да би Вучићу могао да се догоди сценарио Мила Ђукановића који је направио грешку нападом на СПЦ. По њеним речима, Вучићева грешка може бити питање Косова и Метохије или мигранти и да би те две теме могле да изведу људе на улицу. Она тврди да би због споразума које је режим СНС потписивао у Србију требало да се врати више од 600 000 миграната и да то може бити окидач за биђење грађана Србије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Нова нормалност: Британски посланик позива на обавезну вакцинацију против короне да би путовања била дозвољена

У емисији “Хелм Каста” Бранка Станковић објашњава зашто је ДЈБ поднео кривичну пријаву против Вучића, ко је из опозиције сарадник режима, зашто је ношење маски у школама погрешно и шта је погрешно у метама Владе Србије и на друге актуелне теме.

https://www.youtube.com/watch?v=KGO3G1o0vgY&feature=emb_title



Извор: Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *