ПРОРОЧАНСТВА МОНАХИЊЕ МАРИЈЕ: Предвидела је све, остало је само једно и то оно најстрашније

0
(Фото: Pixabay.com)

Животни пут руске монахиње по имену Марија обавијен је велом тајне: сачувано је мало поузданих података који би открили детаље животног пута ове жене.

Међутим, познато је да је радила у манастиру Лаховски и читав свој живот посветила служењу Богу. Живела је у планинском подручју, а први помен њеног имена датира из 16. века.

Познато је да је жена поседовала јединствени дар предвиђања и током свог живота изнедрила је мноштво занимљивих пророчанстава. Главна ствар је да су сва њена пророчанства имала нешто заједничко – остваривала су се.
На пример, монахиња је упозорила на сва горка искушења са којима ће се планета суочити у 20. веку. Рекла је да ће тај век бити заиста кобан за читаво човечанство.

Сви сукоби ће ескалирати, људи ће заборавити шта су љубав и пријатељство. То ће бити црна времена за цркву и главна грешка човечанства. Двадесети век ће бити испуњен ратовима, у размерама са којима се свет никада пре није суочио.

Занимљиво је да је монахиња са тачношћу предвидела да ће се други по величини рат завршити потпуним поразом Немачке и да ће многи велики градови у Европи остати у рушевинама. Стога је могуће тврдити да је жена била потпуно у праву у својим предвиђањима.
Међутим, најтужније је што је монахиња предвидела још један рат, који ће бити гори од свих претходних. Овај рат ће учинити да човечанство остане без хране, а што је још страшније, његова главна одлика биће црни облаци који ће испунити земљу и ништа неће оставити у животу.

Тешко је рећи да ли је човечанство успело да избегне ову тужну судбину, или најгоре тек следи. Једино нам остаје да се надамо да је монахиња Марија ипак погрешила у свом најстрашнијем предвиђању и да се свет неће суочити са тако незавидном и неизбежном судбином.Webtribune.rs

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.