ПРОРОЧАНСТВА МОНАХИЊЕ МАРИЈЕ: Предвидела је све, остало је само једно и то оно најстрашније

0

(Фото: Pixabay.com)

Животни пут руске монахиње по имену Марија обавијен је велом тајне: сачувано је мало поузданих података који би открили детаље животног пута ове жене.

Међутим, познато је да је радила у манастиру Лаховски и читав свој живот посветила служењу Богу. Живела је у планинском подручју, а први помен њеног имена датира из 16. века.

Познато је да је жена поседовала јединствени дар предвиђања и током свог живота изнедрила је мноштво занимљивих пророчанстава. Главна ствар је да су сва њена пророчанства имала нешто заједничко – остваривала су се.




На пример, монахиња је упозорила на сва горка искушења са којима ће се планета суочити у 20. веку. Рекла је да ће тај век бити заиста кобан за читаво човечанство.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сви сукоби ће ескалирати, људи ће заборавити шта су љубав и пријатељство. То ће бити црна времена за цркву и главна грешка човечанства. Двадесети век ће бити испуњен ратовима, у размерама са којима се свет никада пре није суочио.

Занимљиво је да је монахиња са тачношћу предвидела да ће се други по величини рат завршити потпуним поразом Немачке и да ће многи велики градови у Европи остати у рушевинама. Стога је могуће тврдити да је жена била потпуно у праву у својим предвиђањима.




Међутим, најтужније је што је монахиња предвидела још један рат, који ће бити гори од свих претходних. Овај рат ће учинити да човечанство остане без хране, а што је још страшније, његова главна одлика биће црни облаци који ће испунити земљу и ништа неће оставити у животу.

Прочитајте још:  Програмирање деце цртаним филмовима?

Тешко је рећи да ли је човечанство успело да избегне ову тужну судбину, или најгоре тек следи. Једино нам остаје да се надамо да је монахиња Марија ипак погрешила у свом најстрашнијем предвиђању и да се свет неће суочити са тако незавидном и неизбежном судбином.



Webtribune.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *