Председник општине Младеновац свечано отворио врата!

0

(Фото: Фејсбук Владан Глишић)

Председник општине Младеновац има нови бисер. Након свечаног отварања поштанских сандучића, пре пар дана је свечано отворио и улазна врата.

– Станари зграде у улици Михаила Миловановића број 45, кроз програм суфинансирања инвестиционог одржавања стамбених зграда добили су нова улазна врата. У овом пројекту Градска општина Младеновац учествује са 90% средстава док станари зграде имају обавезу учешћа од 10%. Осим улазних врата програмом је предвиђена могућност решавања проблема прокишњавања кровова, старих фасада, поправке и замене електроинсталација других безбедносних проблема – написао је Владан Глишић, председник општине Младеновац, на свом Фејсбук профилу.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1212670752438736&id=100010874685995

Свечаном отварању је присуствовао и директор младеновачке гимназије коме мајка живи у том улазу. Све се дешавало под паролом искључиво за децу и родитеље СНС функционера.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, директор гимназије, Александар Цветковић, попут Владана Глишића, је познат као прелетач – каријеру је започео у ДСС, потом је био члан ДС, да би данас служио СНС.

Подсетимо, овим се наставља комедијашки низ “свечаног отварања” свега и свачега што напредњачким главешинама по Србији падне на памет.

Тако су 2016. године, градоначелник Kраљева, Предраг Терзић и председник Скупштине, Ненад Марковић, пустили свечано у рад семафоре на раскрсници код Главчићевог моста у Kраљеву.

Читава војна делегација састављена од генерала, мајора и капетана, заједно са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем, свечано је 2016. отворила обновљену ограду око Официрског дома у овом граду.




Исте године, у Kовину је свечано отворена ограда Средње стручне школе “Васа Пелагић”, а церемонију је својим присуством и свечаним пресецањем врпце увеличала и председница ковинске општине Сања Петровић.

Прочитајте још:  ОД СПИНА ДО НЕИСТИНЕ: “Батут” упорно крије податке о зараженима и преминулима!

У селу Пригреници, код Ћуприје свечано је отворено и аутобуско стајалиште, популарна печурка.

Листа бизарних свечаних отварања је подугачка. Напредњаци, попут пословице да “докон поп и јариће крсти”, помпезно су отварали септичке јаме, лифтове, пешачке прелазе, поштанске сандучиће, јавне тоалете…

Тужни призори стања друштва у Србији.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *