Председник општине Младеновац свечано отворио врата!

0
(Фото: Фејсбук Владан Глишић)

Председник општине Младеновац има нови бисер. Након свечаног отварања поштанских сандучића, пре пар дана је свечано отворио и улазна врата.

– Станари зграде у улици Михаила Миловановића број 45, кроз програм суфинансирања инвестиционог одржавања стамбених зграда добили су нова улазна врата. У овом пројекту Градска општина Младеновац учествује са 90% средстава док станари зграде имају обавезу учешћа од 10%. Осим улазних врата програмом је предвиђена могућност решавања проблема прокишњавања кровова, старих фасада, поправке и замене електроинсталација других безбедносних проблема – написао је Владан Глишић, председник општине Младеновац, на свом Фејсбук профилу.

Станари зграде у улици Михаила Миловановића број 45, кроз програм суфинансирања инвестиционог одржавања стамбених зграда…

Gepostet von Владан Глишић am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Свечаном отварању је присуствовао и директор младеновачке гимназије коме мајка живи у том улазу. Све се дешавало под паролом искључиво за децу и родитеље СНС функционера.
Иначе, директор гимназије, Александар Цветковић, попут Владана Глишића, је познат као прелетач – каријеру је започео у ДСС, потом је био члан ДС, да би данас служио СНС.

Подсетимо, овим се наставља комедијашки низ „свечаног отварања“ свега и свачега што напредњачким главешинама по Србији падне на памет.

Тако су 2016. године, градоначелник Kраљева, Предраг Терзић и председник Скупштине, Ненад Марковић, пустили свечано у рад семафоре на раскрсници код Главчићевог моста у Kраљеву.

Читава војна делегација састављена од генерала, мајора и капетана, заједно са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем, свечано је 2016. отворила обновљену ограду око Официрског дома у овом граду.
Исте године, у Kовину је свечано отворена ограда Средње стручне школе „Васа Пелагић“, а церемонију је својим присуством и свечаним пресецањем врпце увеличала и председница ковинске општине Сања Петровић.

У селу Пригреници, код Ћуприје свечано је отворено и аутобуско стајалиште, популарна печурка.

Листа бизарних свечаних отварања је подугачка. Напредњаци, попут пословице да „докон поп и јариће крсти“, помпезно су отварали септичке јаме, лифтове, пешачке прелазе, поштанске сандучиће, јавне тоалете…

Тужни призори стања друштва у Србији.Директно

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.