СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА ИЗ 1999. ГОДИНЕ: Клинтон имао 400 плаћених убица на Косову, а многи су страдали од српске руке!

0
Фото ЕПА

Бивши председник САД Бил Клинтон имао је 1998. и 1999. године најмање 400 својих убица, војних специјалаца на Косову и Метохији који су се борили на страни терористичке ОВК.

Ово тврди амерички политиколог Фил Батлер, који каже да има много доказа да је Вашингтон помогао албанским терористима, иако америчка администрација и данас негира своју умешаност. Батлер додаје и да је овај модел „помоћи“ потом пресликан и у Украјини, Либији, Сирији…

Амерички експерт објашњава да су функционери Стејт департмента директно усправљали својим специјалцима аи тако вукли конце и контролисали ситуацију на КиМ и Балкану.
Поуздано знамо да су код нас тајно обучени побуњеници одиграли кључну улогу у фрагментирању регије преко организације познате као Атлантска бригада, која се борила у рату на Косову на страни Ослободилачке војске Косова (ОВК), а бројала је око 400 наоружаних бораца… Пронашао сам причу о Французу који је тренирао Атлантску бригаду, што у свему подсећа касније на Украјину, Либију и Сирију.

„Видите „обрасце“ које нас воде до истине и више него довољно. Стравична стратишта легитимне државе Југославије су служила за улагање у поделу преосталих комада земље, уз помоћ америчких председника, британских господара и немачких индустријалаца. Атлантска бригада је деловала у разним посредничким ратовима на Балкану, а важни припадници су јој били смртоносне убоице из иностранства. Амерички фунцкионери у врху су их добро познавали и управљајући њима су вукли конце на Косову и широм Балкана. Југославија је постала прототип, пример за деловање у Авганистану и Ираку, Арапском пролећу – сматра експерт.
Према његовим речима, Југославија је постала прототип и пример за деловање у Авганистану и Ираку и на другим жариштима.

Имена Медлин Олбрајт, Хавијера Солане, генерала Веслија Кларка и других се и даље спомињу. У бившој Југославији су пријатељи кључних играча у владама дословно планирали претворити народе и земље у кредиторе и инвестициони „елдорадо“. Прича о геноциду у име демократије је престрашна – каже Батлер.

Генерал Владимир Лазаревић каже да ово не би требало никога да изненађује.

Знам сасвим сигурно да су припадници специјалних снага САД, Британије, Немачке и других држава и пре агресије на нашу државу обучавали албанске терористе у десетак кампова широм Албаније, као и по Европи. Значајан број њих био је у улози инструктора терористичке пешадије за све време копнених напада преко наше државне границе. Такође, више стотина специјалаца убачено је на Косово и Метохију у циљу извођења диверзантских акција, али без успеха. Део њих главом је платио учешће у агресији на нашу земљу – наглашава Лазаревић.ИЗВОРSrbija Danas / Informer

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.