Београд на води поплочавају надгробним споменицима

0

(Фото: Твитер)

Од када је почела изградња Београда на води, овај пројекат прате бројне контроверзе. Расправљало се да ли је изградња легална, ко је инвеститор, ко купује станове, да ли је уопште било у плану да се гради на том месту. Најновији скандал изазвала је фотографија на друштвеној мрежи Твитер, где се види како се стазе попловачавају надгробним споменицима.

Наиме, један корисник Твитера, објавио је фотографије на којима се види како се поплочавање Београда на води ради помоћу делова надгробних споменика.

Аутор је навео да у питању поплочавање пешачке стазе, које се прави од споменика.




“Има ли границе идиотлуцима”, “Топаловићи”, “Је л’ га ископао Били”, “Добро је док нема људи испод”, само су неки од коментара грађана на поменуте фотографије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Недавно, председник Србије Александар Вучић обишао је завршне радове на изградњи објекта Галерија “Белграде” у оквиру пројекта Београд на води, и то у пратњи председника компаније Игл Хилс (Еагле Хиллс) из Уједињених Арапских Емирата Мухамеда Алабара.




“Ово још није готово, за месец или месец и по биће отворен шопинг мол. Видели како напредује кула. Ово ће бити најмодернији део Србије. Поносан сам на све људе и пријатељство са шеиком Мухамедом”, рекао је Вучић и додао да је главни централни део много леп, то је највећи шопинг мол у овом делу Европе.

Са председником Србије, радове је обишао и градоначелник Београда, Зоран Радојичић, као и министар финансија Синиша Мали.

Прочитајте још:  Отказани летови из Београда за Подгорицу и Тиват

“Ово је наше највеће градилиште, ради око 200 странаца из Тирске, Филипина и других земаља, овде ради укупно 2.850 људи, поносан сам на ово што радимо. Овај главни централни део је много леп, то је највећи шопинг мол у овом делу Европе”, истакао је Вучић током обиласка.



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *