Нови детаљи убиства на Новом Београду: Нападач на Шарца носио црвену јакну, качкет и маску

0
полиција

полиција(фото: Фото: Depositphotos)

Александар Шарац (35) убијен је данас око 16 сати на паркингу тржног центра “Ушће” на Новом Београду. Kада се приближавао возилу, нападач је запуцао на њега. Шарац је пао, а убица је побегао са лица места.

Пуцњава се догодила у гаражи прометног тржног центра на Новом Београду и упуцан је у тренутку када је прилазио аутомобилу. Нападач, којег су снимиле сигурносне камере, на себи имао црвену јакну, качкет и маску.




Испалио је два хица Шарцу у главу и потом побегао пешака. Током бега одбацио је пиштољ на излазу из гараже. На лице места су брзо стигли полиција и служба Хитне помоћи која је збринула повређеног мушкарца и превезла у Ургентни центар, где је и подлегао повредама.

Тржни центар је био затворен око 15 минута, а полицајци су узели снимке са сигурносних камера који би требало да помогну у расветљавању пуцањве, будући да је тај део покривен камерама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Такође ће се проверити којим улица се Шарац довезао до тржног центра јер се претпостваља да га је неко пратио све време и о његовом кретању обавештавао нападача који је касније пуцао у њега у гаражи.

То је иначе трећи пут да се Шарац нашао на мети у протеклих 26 месеци.

Јучерашња пуцњава није први пут да се Шарац нашао на мети, али је претходна два пута сплетом, по њега срећних околности сачувао главу. О њему се први пут подробније писало у августу 2018. када је на кућу бившег кошарка Вукашина Вулета Авдаловића бачена бомба.

Прочитајте још:  УНАЈМИЛИ ГРАЂЕВИНСКЕ МАШИНЕ ПА ИХ ПРОДАЛИ Полиција у Бору ухапсила преваранте

Шарац и Авдаловић су били прве комшије па истражитељи нису одбацили могућност да је бомбаш омашио кућу.



(Телеграф.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *