Корона скандал – Адвокати из целог света покрећу колективну тужбу због највећег икада почињеног злочина против човечности

0

Dr. Reiner Fuellmich – ЗЛОЧИН ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ

Dr. Reiner Fuellmich је рођен и одрастао у Бремену. Похађао је школу у Бремену и Фармингтон Хилсу у Мичигену. Студије права завршио је на Универзитету Georg-August у Готингену и Лос Анђелесу. Између осталог, радио је као истраживач на Правном факултету Универзитета у Готингену, где је и докторирао. Пре него што сте придружио адвокатској канцеларији, Dr. Reiner Fuellmich је радио у корпоративном банкарству Deutsche Bank у Немачкој и Јапану. Dr. Fuellmich је објавио разне чланке и књиге из подручја банкарског права, медицинског права и међународног приватног права, а предавао је и као професор и предавач на универзитетима у Немачкој и Естонији.

АДВОКАТИ ИЗ ЦЕЛОГ СВЕТА ПОЧИЊУ СА ТУЖБАМА ЗБОГ ЗЛОЧИНА ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА

Ова корона криза, на основу онога што данас знамо, мора да промени име у КОРОНА СКАНДАЛ, а они који су за то одговорни, морају да буду кривично гоњени и тужени за грађанску одштету. На политичком нивоу мора да се уради све неопходно, да бисмо били сигурни да нико више никада неће моћи да буде у позицији са таквом моћи, да вара човечанство или покуша да са нама манипулише својим корумпираним агендама.

Због овога ћу вам објаснити како и када ће међународна мрежа адвоката расправљати на суду овај највећи случаја до сада, скандал са корона преваром, који се развио у највероватније највећи злочин против човечанства икада почињен.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Злочин против човечности је прво дефинисан у вези са суђењима у Нирнбергу након Другог светског рата, када је суђено ратним злочинцима Трећег рајха.
Злочини против човечности су данас регулисани у секцији 7 Међународног кривичног закона.

Три главна питања на која треба одговорити у контексту правосудног приступа корона скандалу:

Да ли имамо корона пандемију или имамо само PCR тест пандемију?
Односно, да ли позитиван PCR тест значи да је тестирана особа заражена са Covid 19 или апсолутно ништа не значи везано за Covid19 инфекцију?
Да ли су тзв.анти-корона мере као што су затварања, обавезно ношење маске на лицу, социјално дистанцирање и прописи о карантину, ради заштите света од короне или се користе само да би због њих људи били у паници и без преиспитивања веровали да су им животи у опасности тако да на крају фармацеутска и технолошка индустрија могу пуно да зараде од продаје PCR тестова и тестова за антиген и антитела и вакцина, а и да сакупе наше генетске отиске.




Да ли је истина да је немачка влада масивно лобирана, више од других земаља, од стране главних јунака ове тзв.корона пандемије: господин Drosten, вирусолог на Институту вирологије Charite болнице у Берлину, господин Wheeler, ветеринар и директор RKI (што је немачки CDC), и господин Tedros директор Светске здравствене организације (СЗО – WHO), зато што је познато да је Немачка посебно дисциплинована земља, и треба да буде узор остатку света због строгог и наравно, успешног придржавања корона мера.
Одговори на ова три питања су ХИТНО потребни, зато што наводно нови и јако опасан вирус који није узроковао већи морталитет нигде у свету, дефинитивно није то узроковао ни у Немачкој. Али, корона мере, за које једини основ представљају резултати PCR тестова који су овде засновани на немачком Drosten тесту, су у међувремену узроковале губитак великог броја људских живота и уништиле економско постојање великог броја компанија и људи у целом свету.

Прочитајте још:  Како ћемо ове године славити славу

На пример, у Аустралији људе затварају у затвор ако не носе маске, или је не носе правилно како то траже ауторитети. На Филипинима, људи који не носе маску или је не носе правилно добијају метак у чело.

Укратко ћу вам рећи податке које данас имамо.




Најважнија ствар у тужби је утврђивање чињеница да бисмо открили шта се заиста догодило. То је зато што примена закона увек зависи од чињеница о којима је реч. Ако некога желим да гоним због преваре, то не могу са доказима о саобраћајној несрећи.

Дакле, шта се овде десило везано за наводну корона пандемију?

Важно је да знате да се дефиниција пандемије променила пре 12 година. До тада се сматрало да је пандемија болест која се ширила по свету и доводила до многих озбиљних болести и смрти. Одједном, без икаквог објашњења то постаје само светска болест, где више нису потребне велике бројке болести и смрти да би се прогласила пандемија.

Због промене, Светска здравствена организација (СЗО – WHO), која је у вези са глобалном фармацеутском индустријом, је могла да прогласи пандемију свињског грипа 2009.године. Резултат тога су произведене и продате вакцине у целом свету, базиране на уговорима који су били тајни до данас.
Откривено је да вакцине нису биле потребне јер је свињски грип био слабији грип и никада није постао ужасна куга коју су фармацеутска индустрија и њихови универзитети стално најављивали, са милионима мрвих уколико се људи не вакцинишу. Те вакцине су такође узроковале озбиљне здравствене проблеме.

Ми сада знамо да здравствени системи никада нису били у опасности од Covid19. Баш супротно, многе болнице су и дан-данас празне, а неке су пред банкротом. Болнички брод Comfort који је био усидрен у Њујорку и могао да прими више од 1.000 пацијената никада није примио више од 20 пацијената.
Нигде није било веће стопе смртности.
Немачки RKI, што је амерички CDC, је одмах (што је чудно), тражио да се не извршавају аутопсије.
И имамо пуно кредибилних извештаја да су лекари у целом свету плаћени да на умрлици напишу узрок смрти Covid19, уместо да напишу прави узрок смрти, на пример срчани удар или рана од ватреног оружја.
Коришћење PCR тестова је базирано на лажним изјавама, а не на основу научних чињеница везаних за инфекцију.

Прочитајте још:  Шта је прећутано о Фајзеровој вакцини?




У међувремену смо открили да ови PCR тестови, супротно тврдњама Drostena, Wheelera и WHO (СЗО – Светска здравствена организација), не дају никакве назнаке заразе било којим вирусом, а још мање могу да открију заразу са SARS COV2.
Не само што PCR тестови нису одобрени за дијагностику, као што јасно пише на листићу који долази са тестовима, већ и сам проналазач PCR теста, Kary Mullis је то често наглашавао.
У међувремену, већи број јако цењених научника у свету претпоставља да никада нисмо имали корона пандемију, већ само PCR тест пандемију. То је закључило много немачких научника као што су: професори Bhakti, Rice, Mulling, Hockertz, Walock и многи други, укључујући и професоре John Ioannidis и Michael Levitt са Стенфорда, добитникe Нобелове награде.

„Да се PCR тестови нису користили као дијагностичкии алат за корона инфекцију, пандемије не би било, не би било затварања, већ би све било приписано лакшем таласу грипа“, закључују ови научници.

Све више научника, али и адвоката, је увидело да рeзултат намерног изазивања страха код људи и корона мере које су настале због панике, да је демократија у опасности да је замене фашистичким тоталитарним моделима.

Као што сам раније рекао, у Аустралији људe који не носе маске, за које студије показују да су лоше за здравље, или ако их наводно не носе правилно, хапсе или стављају у лисице и воде у затвор. На Филипинима посtоји ризик да их упуцају. Али, чак и у Немачкој и другим некадашњим цивилизованим земљама, деца се одузимају родитељима уколико се не придржавају прописа о карантину, дистанцирању и ношењу маске.

На основу изјава психолога и терапеута пред Корона одбором, деца су трауматизована маскама, где се теже психолошке консеквенце очекују након дугорочног ношења.

Многи немачки професори права, укључујући и професоре Kingrin, Morswig, Jungblood и Foskarau су изјавили у писаним стручним мишљењима или интервјуима, у складу са озбиљним израженим сумњама бившег предсеника Савезног уставног суда везано за уставност мера против короне, да предузете корона мере нису засноване на чињеницама и такође су без правне основе, и зато су неуставне и морају ОДМАХ ДА СЕ УКИНУ.

Прочитајте још:  ЕУ предлаже да вакцина за путовања важи девет месеци

Шта је са намерним наношењем штете и злочинима против човечанства?




Наа основу Кривичног закона, коришћење лажних чињеница о PCR тесту и намерно лажно приказивање, што су радили Drosten, Wheeler и WHO (СЗО – Светска здравствена организација), се може оценити само као ПРЕВАРА.
Према правилима Закона о грађанском деликту, то значи НАМЕРНО НАНОШЕЊЕ ШТЕТЕ. Према правилима Закона о грађанском деликту, свако ко је оштећен PCR тестом, односно због PCR тестом изазваних затварања ИМА ПРАВО НА ПУНУ НАКНАДУ ЗА СВОЈЕ ГУБИТКЕ. Посебно је важна компензација за губитак профита предузећима и самозапосленима, јер је то резултат затварања и других мера.

У међувремену, мере против короне су узроковале и настављају да узрокују тако ВЕЛИКУ ШТЕТУ ЗДРАВЉУ И ЕКОНОМИЈИ СВЕТСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ, да се злочини које су починили Drosten, Wheeler и WHO (СЗО – Светска здравствена организација), морају правно дефинисати као СТВАРНИ ЗЛОЧИНИ ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА као што је дефинисано у секцији 7 Међународног кривичног закона.

ШТА МИ МОЖЕМО ДА УРАДИМО?

КОЛЕКТИВНА ТУЖБА је најбољи начин за надокнаду штете и политичких последица.

Предност колективне тужбе је у томе што је потребно само једно суђење, по жалби заступника тужиоца који је погођен на исти начин као и сви други тужитељи у тужби. То је пре свега јевтиније, и брже од стотина хиљада појединачних парница, а мање оптерећује судове. Ово омогућава много детаљније испитивање оптужби него што би то било могуће у случају стотина хиљада тужби, мада пре ће бити у случају короне, чак и милиона појединачних тужби.

Кроз све већу међународну мрежу правника, немачки тим правника бесплатно даје својим колегама у другим земљама све релевантне информације као и стручна мишљења и стручна сведочења која доказују да PCR тестови не могу да детектују инфекцију. Такође, пружају све релевантне информације за припрему и комбиновање захтева клијената, тако да и они могу у судовима своје земље да остваре право на накнаду својим клијентима или да то ураде у колективним тужбама које смо објаснили.

Ове скандалозне корона чињенице које је највише сакупио Корона одбор, су чињенице које ће ускоро бити доказане као истините у једном или више судова у целом свету.

ОВО СУ ЧИЊЕНИЦЕ КОЈЕ ЋЕ СКИНУТИ МАСКЕ СА ЛИЦА СВИХ ОДГОВОРНИХ ЗА ОВЕ ЗЛОЧИНЕ.

Политичари који верујете овим корумпираним људима, вама су ове чињенице понуђене као конопац за спасавање да бисте променили ток акције, и започели закаснелу јавну научну расправу, да не бисте потонули са овим шарлатанима и криминалцима.

*18.10.2020. за ФБРепортер приредила Биљана Диковић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *