Владика Григорије основао странку!

0
Радио Требиње / Р.С.

Иза новооснована Социјалистичка партија српске – наш град – наша прича, на чијем челу су само фиктивно извесни Дејан Бошњак, повратник из Америке и требињски зубар Милан Томановић, стоји ни мање ни више него владика Григорије.

У медијима познатији као „млади папа“, који редовно фура кежуал лук, вероватно желећи да допринесе либералним идејама које екуменисти годинама већ заступају у цркви.

У Републици Српској, конкретније у Требињу бизнис владике Григорија добро је познат. Према сазнањима које смо добили у Требињу су све полуге власти и бизниса годинама држала три човека и то Лука Петровић ген.секретар СНСД, Бане Пиџула локални бизнисмен коме се намештају сви тендери и Григорије Дурић.
Наравно уз благослов и подршку Милорада Додика.

Међутим, како наводи извор Васељенске, из једног капиталног пројекта у ком ће многи остварити животни профит, из приче је избачен владика Григорије, управо то је био повод да се оснује Социјалистичка партија српске – наш град – наша прича која ће на наредним изборима деловати опозиционо.

Наш извор каже да владика Григорије на изборе излази преко два своја човека ,преко којих је и обављао већину бизниса из свјетовне свере који не приличе владици, Дејана Бошњака и зубара Милана Томановића али да су приче и разлози изласка на изборе далеко од њихове предизборне приче.

„Странка има за циљ да на изборима дјелује опозиционо ,а онда када освоји 3 одборника да тргује и уцјењује власт како би се Григорију и екипи вратили тендери и дио колача који су редовно имали“, каже наш саговорник који са разлогом жели да остане анониман.

https://www.facebook.com/watch/?v=3172561752870920

ВасељенскаПостави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.