АМФИЛОХИЈЕ ЈЕ ОТЕЖАНО ДИСАО, ИМАО ЈЕ БОЛОВЕ У ГРУДНОМ КОШУ: Огласила се митрополија да ово каже!

0

Самозвани Архиепископ Амфилохије (фото: јутјуб скриншот)

Приликом јутрошњег контролног прегледа митрополита Амфилохија примећено је да мало отежаније дише уз бол у грудном кошу.

Одмах су урађене све анализе. Такође и скенер плућне артерије и скенер плућа. Снимак је показао да је узрок отежаног дисања и бола појава ваздуха у средогруђу или пнеумомедиостинум, који се често јавља у ситуацијама у којима пацијент има осетљива плућа због дужине трајања упалног процеса и који су на кисеиничкој терапији дужи период а готово је неизбежан када се ради о старијим пацијентима, саопштили су из митрополије црногорско-приморске.




Наводе да митрополит није прикључен на респиратор и користи и даље мод неинвазивне вентилације, што значи да плућа обављају нормално своју функцију.Скенер плућа и плућних артерија је показао да нема тромбозе а бронхоскопски налаз да су дисајни путеви чисти. Налаз на срцу је такође добар.

Митрополит Амфилохије се од 6. октобра налази на болничком лечењу од болести узроковане коронавирусом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

-Молимо се Господу нашем Исусу Христу, лекару душа и тела наших да и високопреосвећеном митрополиту Амфилохију и свим болнима подари брз опоравак, поручују из Митрополије црногорско-приморске.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *