ЗАШТО СУ МНОГИ ПУТИНОВИ ПРОТИВНИЦИ УПУЦАНИ ИЛИ ОТРОВАНИ? ”Нећемо да се прехладимо на вашој сахрани”

0

(фото: дпа)

На тај начин, Небензја је на конференцији за новинаре одговорио на питање новинара Си-Ен-Ена о томе зашто је пуцано или отровано толико противника председника Путина.

„Много се ствари догађа у свету. Убијају се људи, укључујући и политичаре. На овај или онај начин, нико неселективно не оптужује лидера земље у којој се убија политичар за чињеницу да је лидер наредио да се изврши ово или оно убиство “, казао је Небензја.

Стални представник је нагласио да је за њега увреда чак и наговештај да Путин стоји иза наредбе или упутства да се било која особа убије.




„Једноставно је немогуће замислити тако нешто, незамисливо, али чујемо пуно таквих ствари. Шира јавност је нажалост заражена овим вирусом и лако може поверовати, читајући Њујорк Тајмс из дана у дан, да председник Путин одржава затворене састанке четвртком да би изабрао некога за своју мету “, додао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према речима Небензије, ово је „таква глупост да је не вреди ни коментарисати“.

„Али, нажалост, појављује се у озбиљним медијима, посебно у Сједињеним Државама. Живимо у свету који се може окарактерисати крилатицом: „Мир након истине“, закључио је руски дипломата.

Како је Обозреватељ написао, Владимир Путин је на састанку Међународног дискусионог клуба Валдаj апеловао на оне који чекају на „постепено изумирање Русије“.

„У овом случају брине нас само једно – како да се не прехладимо на вашој сахрани“, рекао је председник Руске Федерације.



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *