ОВО ЈЕ У ПРОЦЕДУРИ – Да бисте путовали, мораћете да носите дигитални доказ о прегледима, ДНK анализама, вакцинацијама …

0

Дана 21. октобра, челници америчких Центара за контролу болести (ЦДЦ) и америчке царине и заштите граница (ЦБП) придружили су се властима и академицима из преко три десетине земаља на аеродрому Хитроу у Лондону.
Тамо су светске власти посматрале одабрану групу људи који су своја тела подвргавали медицинским захтевима како би се укрцала на лет Унитед-а 15 за Неварк, у држави Њу Џерси.

Власти су биле тамо да прославе и подрже нову технологију названу Цоммон Пасс. Овај медицински пасош је дигитални сертификат који ц́е ускоро бити потребан за авио путовања, јавни превоз и велика окупљања на стадионима.

Прво ц́е се дигитални сертификат користити за верификацију да ли је сваки појединац изложио свој организам непоузданим носним сондама цовид-19 или ДНK брисевима.




Ако појединац није лечен од стране лекара и „цовид-19 негативан“, нец́е смети да путује.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Цоммон Пасс ц́е приморати појединце да предају суверенитет, сагласност и здравствену приватност свом лекару како би испунили све услове за путовање, што може укључивати различите здравствене прегледе и вакцинације потребне за улазак у сваку земљу, државу или покрајину – као да је вакцинација неки сигуран, свети печат имунитета.

Сада живимо у свету у коме се за сваког појединца сматра да је „болестан“ док се не докаже супротно.

 

Ексклузивно: Антихрист је у Израелу… Најавио је велики рат

Kако се људи одричу слободе због безбедности Цоммон Пасс-а, тада ц́е их контролисати здравствени налози које је издала међународна група медицинских диктатора који траже власништво и надзор над вашим телом и вашом ДНK.

Прочитајте још:  Лекар који је преминуо од короне – погрешно лечен?

Будуц́и захтеви за путовања обухватиц́е све оно што се сматра потребним за више добро, укључујуц́и вакцинацију цовид-19, вакцинацију против грипа и мноштво других инекција, непотребне интервенције, вађење крви и друге медицинске експерименте.

Цоммон Пасс захтева да сваки путник уради ДНK анализе, лабораторијско тестирање и вакцинацију.

Ови медицински поступци креирају електронски медицински картон у апликацији и стављају појединца у национални и локални регистар.

Лични здравствени картон појединца забележен је у апликацији, која приморава све да се придржавају правила обављања здравствених прегледа, као и уласка у регистре поузданих лабораторија и места за вакцинацију. Цоммон Пасс ц́е тада или пустити појединца да путује, или ц́е му ускратити слободу.




Цоммон Пасс је везан за нову глобалну економију, као једини „пут напред“ – према Роџеру Дау, председнику и извршном директору америчког туристичког удружења. Ј. Д. О’Хара, извршни директор једне од највец́их светских компанија за туристичке услуге, похвалио је могућности апликације да на сигуран начин верификује статус вакцинације људи.

Цоммон Пасс је највец́а претња грађанским слободама

Светски економски форум, под великим утицајем Била Гејтса, удружио се са оснивачима пројекта Цоммонс и Цоммон Пасс-ом, Пол Мајером и Бредли Перкинсом, како би покренуо апликацију Цоммон Пасс.

Марија Маноменова: Роман Абрамович као градитељ Трећег храм

Авио-индустрија тренутно приморава путнике да носе маске за лице за „добро свих“ – ублажавајуц́и ирационалне страхове да би вирус могао да вреба код неинфицираних особа.

Ова вежба послушности ускоро ц́е прерасти у следец́и услов: обавезан Цоммон Пасс, где се сваки појединац мора одрец́и телесне аутономије и медицинске приватности како би пружио терет доказа да није „носилац“ дуге листе заразних болести.

Прочитајте још:  Путовање без вакцине – може, али шта вас чека после границе?




Свако невакцинисано људско биц́е сада је криво за пренос вируса (без научног доказа да је заражено), а своју невиност мора доказати давањем дигиталне документације да нису „клицоноше“.

Да бисте доказали своју невиност, морац́ете да обавите лекарске прегледе и медицинске тестове који су повезани са апликацијом Цоммон Пасс.

На аеродрому, Цоммон Пасс се може скенирати како би се показало да сте у могућности да путујете.

То је најгрубље показивање моц́и у историји света и његово одобрење од стране јавних здравствених власти и влада широм света, као да мисле да поседују ваше тело.

Wебтрибуне.рс

zvori:

MintPressNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

OffGuardian.org

EC.Europa.eu

OffGuardian.org

ECDC.Europa.eu

CenterforHealthSecurity.org



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *