Да ли ће “Црни папа” засести на светски трон – “пророчанства” са оне стране

0

“Према пророчанствима рабина Рамхалема, пре Смака света настаће глобална структура која влада целим светом, коју рабин Даниел Асор назива термином „Четврти рајх“ – разумљивијим модерним људима. Сада је седиште овог удружења у Ватикану, а на челу му је тајни Црни папа, који „попут египатског фараона окружен врачевима, сам практикује вештичарство и моли се Луциферу“.”

+ + +
Изван Православне Цркве не постоје ни пророци ни пророчанства. Јер, пророчанства бивају од Духа Светога, а Дух Свети обитава једино у Православној Цркви. Пророчка служба као таква – наговештавање Месијиног доласка – се завршила са Светим Јованом Криститељем, који је и показао свету Истинитог Месију, Господа нашега Исуса Христа. Оно што се изван Православља зове “пророчанствима” нису ништа друго до гатања и погађања – а она су од злих духова. Постоје и конкретни планови светских сатаниста за покоравање света и устоличење њиховог месије – Антихриста, које они, ради обмане људи, пласирају у виду пророчанстава. У том смислу треба посматрати и вест која следи.
Због чега је онда то за нас, православне, битно? Један од светих је рекао да ми знамо шта нам мисли Господ наш, али треба да знамо и шта нам мисли сатана. А ако знамо шта нам он мисли и припрема – а његов удар на Божију творевину је данас јачи него икада, и сваким даном је све силнији, – утолико пре треба ревносније да се држимо правоверја и правоживља, да појачамо сваку добродетељ, а нарочито покајање, не били нам се Господ смиловао и одложио крај света. У противном, планови светских сатаниста, изложени у тексту у који следи, могу се, по допуштењу Божијем, – и остварити.

Прочитајте још:  Нема папе, али нико није рекао зашто

Господ нека им запрети!

Уредништво

+ + +

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




У пролеће 2020. године чувени израелски есхатолошки ресурс Breaking Israel News први пут је упознао своје читаоце са транскриптима древних кабалистичких текстова које су написали рабин Моше Давид Вали (1697–1777) и Моше-Хаим Луцато (1707–1746, познатији као Рамхалем).

Оба ова рабина су живела у Италији, па су вероватно знали понешто о Ватикану што је недоступно широј јавности, а у светлу ових сазнања изнели су низ есхатолошких пророчанстава у којима се Ватикан појављује у пуној величини и на челу.

Дуго су ови текстови били занемарени, али је главни рабин Института Јанар у Јерусалиму, рабин Даниел Асор, успео да их дешифрује, након чега је у пролеће ове године публици представио резултате свог истраживања.

Према пророчанствима рабина Рамхалема, пре Смака света настаће глобална структура која влада целим светом, коју Даниел Асор назива термином „Четврти рајх“ – разумљивијим модерним људима. Сада је седиште овог удружења у Ватикану, а на челу му је тајни Црни папа, који „попут египатског фараона окружен врачевима, сам практикује вештичарство и моли се Луциферу“.




У блиској будућности, овај Црни папа би требало да званично ступи на престо, али за то је Ватикану потребан Јерусалим, где ће овај престо бити. Стога, да би стекао контролу над градом, „Четврти рајх“ организује рат између Кине и Сједињених Држава, као и између Израела и суседних земаља. А након што је Јерусалим освојен, нови Црни папа ће се попети на престо и прогласити да је Исус Христос и да се догодило чудо – Други Долазак. О овом пророчанству смо детаљно разговарали у материјалу Антихрист ће владати светом из Ватикана?

Прочитајте још:  Сале Коларевић : ИСТОРИЈА ЗАВЕРЕ ПРОТИВ КОНОПЉЕ

На несрећу, говорећи о својим проучавањима средњовековних текстова, Даниел Асор упознао је јавност само са самим редоследом догађаја, без именовања одређених датума. И тек сада, како је известио 21 јула Breaking Israel News, Даниел Асор дао је нови интервју и овог пута објавио датуме главних догађаја.

Према Даниелу Асору, успон Новог светског поретка (НСП) започиње у септембру 2020. године и отприлике до децембра ће бити, такорећи званично проглашен, након чега ће владавина НСП трајати 9 месеци, односно до августа 2021. године. И тек након тога, на Јом Кипур („Судњи дан“) 2021. године (падаће на 15. и 16. септембра), појавиће се Машијах.

Међутим, свргавање Новог светског поретка тог дана неће се догодити и Машијах, који се објавио народу, нестаће и поново ће се појавити тек после победе над „Четвртим рајхом“. Према пророчанствима, то ће се догодити на Јом Киппур 2022, који пада на 4-5 октобар.




Будући да није пророк, Даниел Асор не инсистира на назначеним датумима и говори само о резултатима свог дешифровања Рамхалемових текстова и упоређујући их са талмудским текстовима који говоре о Крају Времена. Стога, Даниел Асор каже да су назначени датуми – крајњи датуми за испуњавање пророчанстава, јер, према истим текстовима Рамхалема, све може радикално да се убрза и догоди много раније.

Текстови рабина Рамхалема несумњиво заслужују највећу пажњу есхатолога, јер, живећи у првој половини 18. века, Рамхалем на неки начин разматрао оно што данас називамо „чиповањем“. Ни Нострадамус то није видео.

Наравно, Рамхалем у својим текстовима није споменуо име Била Гејтса, ипак је Даниел Асор прилично недвосмислено идентификовао његов „универзални јединствени дигитални сертификат“ – описан је у пророчанствима. А пошто кампања са овим кодексом узима маха, то значи да смо већ дошли до времена која је назначио Рамхалем. Али шта ће се следеће догодити и када?

Прочитајте још:  Митрополит Неофит: Свештеник који је назвао папу јеретиком, рекао је сушту истину

Засад је тумачење пророчанстава господина Асора врло добро покрива што се дешава у свету. Дакле, у новембру ће бити избори у САД, чији је исход врло двосмислен. Ако демократе победе, онда можемо рећи да је Нови светски поредак већ наступио. Ако Трамп победи, „протести“ се неће завршити трчањем по улицама и све може да се претвори у грађански рат у Сједињеним Државама, што ће искључити Америку из учешћа у догађајима на Блиском истоку. А без америчке подршке, упитна је способност Израела да брани своју независност.

Израел има одређену количину нуклеарног оружја, постоје доставна возила, али нема довољно територије да прими узвратни удар из Ирана. А ако се друге државе, укључујући ЕУ, придруже Ирану, тада се све може завршити некаквим „миротворцима“ у Јерусалиму и појавом тамо неког „глобалног великог врховног вође“ (Антихриста – нап. „Борба за веру“) који ће окончати рат, због чега ће га благодарни народи одмах крунисати. А све се то може догодити током новембра-децембра, након чега ће наступити та 9 – месечна владавина „Четвртог рајха“ до августа-септембра 2021. године. У светлу онога што се дешава у свету, све ово изгледа врло могуће, па пратимо развој догађаја.



Превод са руског и приређивање: “Борба за веру”

Извор: “Бигоне”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *