Трамп Јуниор објавио слику мапе где је Косово део Србије /фото/

0

Син америчког председника Доналда Трампа, Доналд Трамп Јуниор, објавио је данас слику мапе предвиђања изборног резултата, односно како би све земље света гласале на америчким изборима, на којој се види да је Косово део Србије. “У реду, коначно сам се припремио за предвиђање моје изборне карте”, написао је Трамп Јуниор у објави на Твитер налогу.

Син америчког председника објавио је слику мапе света на којој се види да је Косово део Србије.




Према Трампу млађем, скоро све земље света, изузев Кине, Индије и Мексика електорске гласове дале би Доналду Трампу, а Србија је представљена на слици са Косовом у свом саставу, пренео је Косово онлајн.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сједињене Америчке Државе данас бирају председника на изборима на којима су кандидати за четворогодишњи мандат у Белој кући актуелни председник, републиканац Доналд Трамп (74) и демократа, бивши потпредседник Џозеф Џо Бајден (77.)


Прочитајте још: 


Избори, чији исход с нестрпљењем ишчекује цела планета, јер ће трасирати пут не само Америке у наредне четири године, већ и утицати на будућа светска дешавања, већ сада улазе у историју, јер је рекордних више од 95 милиона Американаца искористило право да гласа раније, лично или поштом, што је око 40 одсто уписаних у бирачки списак.

Прочитајте још:  Амерички војници заједно са трупама из Албаније, тзв. Косова и Северне Македоније на војној вежби

Оволики одзив на раном гласању, промена је без преседана, изазвана пре свега забринутошћу због ширења корона вируса и заинтересованошћу грађана за изборе.



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *