Трамп: “Ово је превара америчког народа”

0
трамп

Доналд Трамп (Фото: EPA-EFE/ SHAWN THEW)

“Ми смо били спремни да победимо на овим изборима. Искрено, ми смо победили на изборима. Ићи ћемо на Врховни суд, желимо да све стане, да се више не броје гласови, да не ‘нађу’ неке гласове у 4 ујутру и ставе их на гомилу”

“Милиони људи су гласали за нас. Нећемо трпети ово што се дешава… Били смо спремни да славимо, а онда је све стало. Победили смо, не могу да нас ухвате”.

Према његвоим речима, у предности је у дносу на противника Бајдена у многим државама.

“Водимо у многим државама, у Пенсилванији огромном већином… НИје ни близу”, објашњава и додаје:




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Победили смо, а и не требају нам све те победе. Победили смо и у Тексасу”.

Према његовим тврдњама освојиће и Мичиген и Аризону.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1323765884268224514?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1323765884268224514%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Finfo%2Fvesti%2Findex.php%3Fyyyy%3D2020mm%3D11dd%3D04nav_category%3D78nav_id%3D1757978

“Ми смо били спремни да победимо на овим изборима. Искрено, ми смо победили на изборима. Ићи ћемо на Врховни суд, желимо да све стане, да не ‘нађу’ неке гласове у 4 ујутру и ставе их на гомилу”, поручује Трамп.

“Искрено, победили смо, иако нису пребројани сви гласови. Хвала америчком народу на великој подршци. Милиони људи су гласали за нас. Али једна веома тужна група људи покушава да их лиши тог права, што нећемо дозволити. Спремали смо се за велику прославу, а ођедном је све отказано”, рекао је објашњавајући да ће ићи на Врховни суд и тражити да се прекине са пребројавањем свих гласова.

“Јер је очигледно да у преосталих неколико држава републиканци воде и да Бајден и демократе не могу да их стигну.”

Прочитајте још:  Захарова одговорила на Мекфолов предлог да се Русима уведу таксе за посету једном броју земаља




Бајденов тим спреман за правну борбу

Бројке им се не слажу

Водећи медији у САД различито извештавају о броју електорских гласова које је до сада освојио Џо Бајден. Тако Фоx Неwс тврди да лидер Демократа има 238, док ЦНН јавља да је бивши потпредседник Америке прикупио 220 електорских гласова.

С друге стране, и Фоx Неwс и ЦНН кажу да Доналд Трамп, за сада, има 213. Подсетимо, потребно је 270 електорских гласова за победу.

Васељенска

Уживо Бајден: Верујемо да смо на путу победе (Видео)



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *