ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА: Ништа од Бајденове победе?!

0

Трамп (Фото: flickr. com)

Пребројавање сваког гласачког листића у Џорџији мора започети у сваком округу до петка ујутро и завршити до среде, што је два дана пре циља државе да изборни резултати буду потврђени до 20. новембра. Неки окрузи почели су с бројањем у четвртак.

– С обзиром да је разлика између кандидата тако мала, биће потребно потпуно, ручно пребројавање у сваком округу – рекао је државни секретар Џорџије Бред Рефенспергер, додајући да ће поновно бројање “вратити поверење”.




Трамп је недавно најавио да ће победити у Џорџији.

Одлука власти Џорџије дошла је после захтева Републиканске партије из те државе, која је захтевала ново ручно пребројавање гласова пре него што резултати буду верификовани. Републиканци су навели да је постојао низ грешака широм државе у бројању гласова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Међутим, државни секретар тврди да одлука о ручном пребројавању није донета на захтев Трампове партије, већ због тога што је то „најрационалнија одлука с обзиром на национални значај председничке трке и због мале разлике у гласовима“.


 




Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *