Бивши дилер код кога је “грам увек био грам” ушао у скупштину БиХ

0
бих

Према коначним резултатима које је објавило Средишње изборно поверенство Босне и Херцеговине, кандидат Народа и правде Абдулах Иљазовић освојио је мандат у Скупштини Брчко дистрикта.

За њега је гласала 801 особа, што је 31,86 одсто гласова. Тако је Иљазовић постао најмлађи изабрани заступник у Скупштини Брчко дистрикта БиХ икад.




Пажњу јавности привукао је пре избора, кад је на друштвеним мрежама објављено да је пре три године био оптужен за диловање дроге. Он се након те објаве одлучио да се нашали.

“Знам да сам зезнуо ситуацију и не могу побећи од тога. Верујем како могу да покажем да човек када се окружи правим људима може да уради нешто што му је било незамисливо пре три године. Само да се зна, код мене је грам био грам. Поштење пре свега”, поручио је.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иљазовић је у медијима завршио и јер је пријавио покушај крађе гласова, након чега је Центар за истраживачко новинарство разоткрио мрежу трговаца гласовима у Брчком.

[table id=1 /]



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *