Kако се Сања осветила неверном мужу: Регион не престаје да бруји о љубавној афери министра БИХ!

0

Сташа Кошарац

Сања Kошарац, новинарка РТРС телевизије, открила је да је муж вара. Пошто је њен муж, Сташа Kошарац, министар спољне трговине и економских односа БИХ, Сања је долучила да јавност треба да зна за његову превару.

Стога је преварена супруга објавила све што зна о љубавној афери свог супруга и то у статусу на Фејсбуку.

Њен статус преносимо у целости:

“Данас је министар Kошарац кренуо на посао. Поново. Јуче је поново покушао да буде “узоран” отац и супруг. У међувремену је покушавао да буде љубавник. Од сутра ће га памтити као некога коме је Бог дао готово све, а ђаво узео и више од тога.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пре две године, бар према мојим сазнањима, министар Kошарац нашао је љубавницу. Млађахну, рођену 17 година после њега. О агонији коју смо моја деца, моја породица и ја, прошли у намери да то превазиђемо, нећу писати.

Министар Kошарац, његова породица, љубавница и њена породица – мојој деци, породици и мени, покушали су да ураде много тога. То је тек за писање. Али, на другом месту.

Та “морална вертикала” и “мушкарчина”, министар Kошарац – након што са љубавницом и целом свитом, није успео да ме убеди да сам луда (дословце) и да је то само његова сарадница, побегао је од деце и мене у очеву кућу, под изговором да мора чувати оно што је градио. Нас, моју децу и мене, чувао је Бог. Слава Му!

Након што, такође, нису успели у намери да ја поднесем захтев за развод брака – уследио је “витешки” потез. Министар Kошарац поднео је захтев за развод, а ја сам за то сазнала након позива радника из Центра за социјални рад.

Прочитајте још:  Медији тврде: ХАОС У ЧЕРНОБИЉУ! РУСИ ПАНИЧНО НАПУШТАЈУ ЕЛЕКТРАНУ: Више војника хоспитализовано због РАДИЈАЦИЈЕ!?

Напомињем – све време, до тог 2. септембра 2020. и позива из Центра, министар Kошарац играо је улогу “савршеног” оца и супруга, али само са касиндолске адресе. Све време негирајући да има љубавницу. И то је “поштеном” министру било мало. Уместо споразумног развода, који сам искрено очекивала, добила сам плаву коверту у којој ме, подсећам без икакве претходне најаве и образложења, министар Kошарац тужи.

Након тога, спаковао је кофере и са својом “сарадницом” отпутовао да прослави у луксузу бококоторског залива. Ово вам не пише повређена жена, већ огорчена мајка двојице дечака, којима је отац рекао да је на службеном путу. Након што смо га ухватили у лажи, моји синови нису хтели да га виде. Био је то разлог за још један потез министра Kошарца. Пријавио ме је у Центар за социјални рад, безочно се и даље служећи лажима, тврдећи, без иједног доказа, да му ја не дозвољавам да види децу!




Навикао ваљда, може му се… О агонији кроз коју пролазим у Центру за социјални рад, такође се пише, али на другим адресама.

Питате се онда, сигурно, зашто сада и овде пишем вама.

Прво, ово је омиљено место комуникације квази елите. Сви они, као и министар и “сарадница” му, живе инстант живот. На које су лажи и обмане спремни да би у јавности оставили “савршену” слику, нажалост потврђује и пример мојих синова. Отац, након што их није видео месец дана, није разговарао с њима, већ се усликао за друштвене мреже, уз све лажне осмехе и описе. Али, ја ћу и овде да се борим истином!

Прочитајте још:  Кина укида карантин за путнике из иностранства

Друго, мислила сам да ће време партија, томпуса и старлета проћи. Ја сам зрела жена.

Треће, и најважније, након свега, министар Kошарац покушао је да ушета славодобитно у мој живот, нудећи опцију да повуче тужбу за развод брака! Једноставно, тек тако, позивајући се на децу – као да претходно нису постојала!

Док је министар Kошарац, рецимо, био на Златибору са својом “сарадницом” и правио мали предах – како је написао у опису слика, његови синови борили су се за ваздух, притиснути болом и пригушеним јецајима, који су се потом проломили у најјезивије крике, како само и може из невиних дечијих душа…

Покушао је министар Kошарац да ушета у мој живот тек тако – без извини и жао ми је, већ уз опаску да ја нисам зрела да прихватим оправдање које објашњава да је нормално имати љубавницу јер то раде сви! Можете ли да замислите ту бахатост?! Министар Kошарац је живи.

Не раде то сви! Мој отац то никад није урадио мојој мајци. Моји синови то никада неће урадити мајкама њихове деце. Рећи ћете – знала си за кога се удајеш. Јесам! Удала сам се за разведеног човека, али нисам пристала да будем љубавница. Након што нисам пристала ни да се министар Kошарац поново врати у мој живот, затражила сам да материјално обезбеди децу и мене. Е, ту се оголио и најскривенији мрачни део министра Kошарца. Он и његов отац јуче су претили мојој ђци, мојој породици, мени. Шта друго од те духовне недоношчади и очекивати?! Дирнуо си им у најсветије – материјално!!!

Прочитајте још:  Званичник СЗО признао превару са пасошима за вакцину

https://www.facebook.com/sanjacoki/posts/3419315214848748

Зато вам пишем. Да знате, да знају да се не бојим. Има оних који не тргују емоцијама и породицом. Издају деце и породице не праштам! Ја сам кћерка Веса Томашћара, најчеститије, најпростије и најплеменитије душе коју сам познавала. Ја сам кћерка Љубице, жене горштака. Ја сам сестра лафице и лафчине, Сенке и Арчија. Kума сам мојих кумова Адријане, Драгане и Жељка. Пријатељ сам једног Душана… Ја сам иста она Цоки, Фочанка, Миљевка – ваша Цоки, која је увек знала ко је и шта је. Она Цоки, Сања која је увек презирала бахатост. И увек ће, без обзира од кога долазила.

И на крају, најважније. Ја сам мајка Марка и Уроша. У мојим синовима сваки дан видим Бога, видим љубав и снагу. Сјај у њиховим очима је једини сјај због којег и за који живим. “Сјај и беду куртизана”, уз “Вашар таштине”, остављам онима који су прескочили не само школску, већ и животну лектиру.

Не пристајте да будете они којима је оправдање за блуд, неморал, Содому и Гомору – то раде сви!

Девојке, жене – не стављате цену на себе! Будите прво своје, па онда чије хоћете!

Људи, молите и волите Бога!!

Остајте здраво, али првенствено – останите своји!”.

[table id=1 /]



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *