СНС ЈЕ ДУБОКА ДРЖАВА У СРБИЈИ: Напредњаци припадају истој матрици као Хилари Клинтон и Џорџ Сорош (ВИДЕО)

0

др Марко Пејковић

– Дубока држава чијем раскринкавању је допринео Доналд Трамп у САД постоји и у свим другим земљама у свету па и у Србији – каже др Марко Пејковић са Института за политичке студије. Он тврди да Српска напредна странка дубока држава у Србији и да је матрица коју спроводе иста којом се воде Џорџ Сорош и Клинтонови.

– По њиховим актима дефинитивно припадају тој матрици којој припадају Хилари Клинтон и Сорош – каже он.

Међутим, како каже чланство и функционери СНС не верују у ту идеологију коју са собом носи дубока држава већ је подржавају и спроводе због прибилегија које имају од власти.



Коментаришићи ситуацију у САД после избора, Пејковић каже да се поруке које поједини центри моћи шаљу нису чуле од грађанаског рата у тој земљи и да постоји моггићност избијња новог оружаног сукоба. Он ипак каже да је немогуће дати поуздану прогнозу јер су у политици ствари брзо променљиве.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је критиковао и Владимира Путина због држања Русије током пандемије тврдећи да је Путин прихватио игру који је свету наметнула дубока држава. Пејковић каже да је можда то учинио под утицајем свог окружења, али да су потези попут затварања храмова РПЦ у пандемији изазвали сумњу о односу Путина и дубоке државе.

[table id=1 /]

https://youtu.be/V02vtq3UK-k



Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *