САД: Немојте се узрујавати ако људи умру након вакцинације

0
Вакцина (Фото: Sputnik / Nikolay Hiznyak)

У једном чланку о увођењу КОВИД вакцине, ЦНН је известио да ако људи почну умирати након примања вакцине, Американци не би требали бити забринути јер „могу се десити смртни случајеви који нису нужно повезани са вакцином „.

Савет се појавио у чланку под насловом „Зашто вакцинисати наше најслабије? у којој др. Кели Мур (Dr. Kelly Moore), заменица директора Акционе коалиције за имунизацију (Immunization Action Coalition) упозорава да вакцине не делују баш добро код слабих и старијих људи у поређењу са здравим људима.

”Када се почне са вакцинацијом, која се даје у руку, Американци морају да схвате, да може доћи до смртних случајева, који нису нужно повезани са вакцином“, каже Мур у извештају.

„Не бисмо се нимало изненадили, када би случајно видели да, док је у току вакцинисање, неко умре недуго након вакцинације, не зато што то има било какве везе са вакцинацијом, већ једноставно зато што је дошао крај њиховог живота“, рекла је Мур.
Тада је рекла да Американце не треба узнемиривати ако виде људе како умиру дан или два након вакцинације против КОВИД-а.

„Једна од ствари коју желимо да људи схвате је да не би требали бити непотребно узнемирени ако се након почетка вакцинације појаве извештаји, да је у року од једног или два дана од вакцинације, неко или више људи, који живе у старачким домовима, умрло. То би било нешто што бисмо очекивали као нормалну појаву јер људи често умиру у старачким домовима “.

Док се смртни случајеви људи у старачким домовима, који су примили вакцину, представља као нешто нормално, и нешто што нема везе са вакцином, неки би предложили да се исти аргумент примењује и на смртне случајеве људи у старачким домовина, који су већ имали више постојећих болести и чија се смрт приписује Ковид-у.

Многи су за то одговарали и још ће одговарати.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Превод са немачког за „Борбу за веру“: Данијела Брунер

Извор:https://uncut-news.ch/

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.