Долазе опасна времена за Србију и Републику Српску – ево шта радити (ВИДЕО)

0
косово, американци, напад, рамштајну, сда

Aлександар Павић (Фото: Хелм Каст)

Републици Српској нико није изручен. Огромна је срамота што смо наше људе изручили и то није смело да се догоди. Може им се казати “не”.

Запад мисли да може шта хоће и не смемо им то дозволити. Исток је сада развијенији од Запада, можемо више заједничких ствари наћи са њима и пријатељски су наклоњени, док са Запада долазе само претње и уцењивања” – говори Александар Павић, политиколог.

Коронавирус као унапред испланиран пројекат, да ли се тренутно дешава биолошки рат, зашто се инсистира да вакцина буде обавезна, политички односи Америке, Кине и Русије, постизборна дешавања у Америци, о раслојавању на просторима САД, колико је Запад у могућноти да пројектује своје стратешке циљеве, какав став Србија треба да заузме, теме су емисије “Српски свијет” у којој је говорио политиколог Александар Павић.

“Бајден и људи око њега имају циљ да Србија призна тзв.Косово, да се укине Република Српска или да се обесмисли, а да се Босна и Херцеговина центријализује.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Треба да будемо спремни на оно што долази. За ове четири године владавине Трампа, Русија и Кина су ојачале што је велика ствар и морамо што више да се окрећемо пријатељима на Истоку, јер са Запада ништа добро неће доћи.

Само је питање да ли ће Бајден препустити Немачкој да води Балкан, што је за нас гора варијанта. Немачка жели да уништи Србију” – сматра Павић.

Он наводи да врховни суд у Америци уопште није узео у разматрање потенцијалну крађу избора.




“Врховни суд није дозволио да се расправља о томе и ту се виде корени дубоке државе. Трамп није успео ни да буде саслушан, искључили су га из медија и институција” – говори Павић.

Прочитајте још:  Александар Грујић: НОВА ДРЖАВА

Павић сматра да је струка на светском новоу подељена кад је у питању коронавирус и да се, како каже, доводе у питање ПЦР тестови и да на основу неповерења и пласирања непоузданих информација грађани имају право да лоше коментаришу и губе поверење у систем.

“Отворен сам да ме аргументовано убеде да грешим. На власт на Западу су дошле олигархије које раде против свог народа, док Русија ради у корист свог народа. Када бих морао да се вакцинишем, више бих поверења имао у руске вакцине” – каже Павић.

[table id=1 /]



Извор: webtribune.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *