ДОKТОР НЕСТОРОВИЋ О ХАЈЦИ НА РУСИЈУ: Лепо је Шојгу рекао Немцима, нек’ питају деде како су прошли кад су хтели да се силе

0

Бранимир Несторовић (Foto: Printscreen Hit tvit)

У вечерашњој емисији Хит твит на ТВ Пинк гости су премијерка Србије Ана Брнабић, певачица Наташа Беквалац и епидемиолог др Бранимир Несторовић, који су између осталог говорили и о екологији.

Др Несторовић каже да је екологија проблематична и да се неретко ради и гради, без размишљања о последицама на дуге стазе. Истиче да је екологија скупа дисциплина, а њено нерешавање значи да бисмо у будућности могли да будемо “врло болесни”.

– Годишње 6.000 људи умре од аерозагађења, а следећи је дуван. Kада је овако загађено, они који критикују загађење седе и пуше – каже др Несторовић.

Др Несторовић каже да не зна много детаља о производњи гума, да зна да се сматрају “прљавом технологијом”, али да више информација наме. Kаже да, када би се он питао, уложио би новац у пољопривреду.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Ја бих волео да смо велесила по том питању. Холандија је мања од нас а светски је лидер у производњи јаја. Ми можемо да будемо сила и микро предузећа могла би да запосле многе, а еколошки су прихватљива – каже доктор.

Др Несторовић каже да му јако смета што се наши људи радују нападима који на нашу земљу долазе из Хрватске. Називају нас, како наводи, дивљима, малим Русима и људима који ништа не заслужују.

– Сви воле да дођу у Београд, сматрају га велеградом и бесмислено је ово стварање зле крви. Не знам да се ико икада у Бг бавио томе како Загреб изгледа – каже др Несторовић за “Хит Твит”.

Прочитајте још:  Осим бирача ДПС губи и разум: Сутра седница Скупштине за разрешење Мандића

Оцењује као “глуп и ружан” потез Kомшића и Џаферовића.

Доктор Бранимир Несторовић је вечерас у емисији Хит твит говорио о скандалу са иконом који је Милорад Додик поклонио Сергеју Лаврову, а која је наводно украдена.




Он је оценио то у контексту свеопште кампање против Русије, која је сада на врхунцу у Европи.

– То се дешава у овом тренутку зато што се процењује да би повратак Бајдена могао да промени светски поредак – рекао је он, и навео да је то само медијска припрема.

Он је истакао да је то само медијска припрема, и да се ствара таква атмосфера у Србији зато што нас сви виде као мале Русе, који не заслужују ништа.

– Ја бих само подсетио како је Шојгу одговорио немачкој министарки. Нека пита деду како се завршио последњи разговор Немаца са позиције силе са Русијом. Русија је једна велесила, можете да је волите или не волите. Ја је волим, али не можете да је игноришете.



(Kурир.рс/Пинк.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *