Чуда Божија и знамења времена: Мироточе фотографије старца Јефрема и на Криту

0

По информацијама које смо добили, од 3. новембра 2020. године у Сједињеним Америчким Државама теку сузе по образу старца Јефрема Аризонског. Није ли ово још једна порука да ће се не само Америка, већ и читав наш свет суочити са новим искушењима?

Можда имамо још много тога да видимо. Посебно тежак период очекује САД. Улични нереди у вези са изборима могу бити само почетак, јер, према пророчанствима православних Светитеља, у будућности у Америци могу избити највеће катастрофе.



Игуманија Текла из Монтреала рекла је да се старац Јефрем јавио једном од својих духовних чада на Криту. Овај човек, који је желео да остане анониман широј јавности, води подвижнички начин живота; он је Старца лично познавао и посетио га је у манастиру Светог Антонија Великог. У његовој кући постоји фотографија старца Јефрема, испред које гори неугасиво кандило. Старац је рекао да је Бог веома огорчен понашањем Грка, јер се они не моле. Од 3. новембра, фотографија старца Јефрема на Криту почела је да точи сузе и прекрила се капљицама мира.

Информацију о мироточењу потврдио је протопрезвитер Стефан Анагностопулос, који је лично познаје власника фотографије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Старац се моли за све нас!

[table id=1 /]



Превод са руског: “Борба за веру”

Извор: https://tasthyras.wordpress.com/

Преузето са: myrophoros.blogspot.com

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *