Индијанско пророчанство ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА: „Доћи ће Дугини ратници“?!

0
Фото: Depositphotos

Током прошлог века, једна стара жена из Кри Индијанског народа, звана “Очи од Ватре” имала је визију будућности, која данас уноси страх у кости људима широм света. Наиме, она је прорекла да ће једног дана земља бити потпуно опустошена, шуме уништене, птице ће падати са неба, а човечанство ће престати да постоји. За све ово, према предвиђању, биће крива људска похлепа.

Када Земља постане болесна, и када рибе и животиње почну умирати, доћи ће племе људи састављено од свих народа, свих вера и боја, и преточити ће своју веру у дела, а не само у речи. Земља ће поново бити зелена и склад ће се вратити на наш планету. Та браћа и сестре ће живети у хармонији са Мајком Земљом и говориће о љубави. Постојаће лекари за сву децу света која ће научити како да живе као браћа и сестре ове Земље. Зваће се “Дугини Ратници”, заштитници природе – наводи се у овом застражујућем пророчанству.
Како се објашњава, “Дугини ратници” ће ширити поруке и учити све људе овог света. Учиће их како да живе у складу са “Начином Великог Духа”. Рећи ће им како се данашњи свет удаљио од Бога и да је зато Земља “болесна”.”Дугини ратници” ће показати људима да је Велики Дух пун љубави и разумевања и како да Земљу поново учине лепом.

Задатак ових “Дугиних ратника” биће велики. Биће застрашујућих препрека и наићи ће на предрасуде и мржњу. Они морају бити одани, непоколебљиви у својој снази и снажна срца. Они ће наћи вољна срца и умове који ће их следити на овом путу повратка “Мајке Земље” лепоти и изобиљу – поново.

Тај дан ће доћи, није далек, закључила је ова пророчица.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Новости

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.